onsdag 17. februar 2010

Flere skatter...

............ fra garasjeraidet her forleden.
Bl.a. dette gamle roret. Det stammer fra en gammel Nordlandsfæring vi engang hadde.
Den ble dessverre knust i en storm for endel år siden og var ikke lenger seilbar, men i mange år brukte vi deler av den til bar i kjellerstuen. Dette roret har jeg brukt til utendørs dekor i sommersesongen.
Men etter å ha sett på interiørprogrammet "Landets flotteste hjem", der noen hadde brukt et stort gammelt ror til pynt i stua, fikk jeg idèen om å henge opp vårt også...... inne.

Det er ikke så stort og flott som det de hadde i programmet, men fargene passet godt på kjøkkenet.
Så da ble det litt ommøblering av de andre tingene rundt grua for å finne den best egnede plasseringen.



Materialer av brukte margarinkasser, var visst mye brukt før i tiden,
og enhver gård hadde nok et eller annet laget av dette. Også her på stedet var de nøysomme.
Dette skrinet har stått i garasjen siden vi flyttet hit. Siden det er litt måttspist har jeg ikke hatt det i hus....må nok behandles med måttmiddel først. Vet ikke hva jeg skal bruke det til heller forresten...kanskje det blir litt mer attraktivt om jeg maler det litt mer shabby ??

Ja, ja...slik går no dagan !
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. For ei flott grue! Fine farger du har på kjøkkenet også :)

  Jeg synes skrinet ditt er fint som det er jeg, smørmerke og greier. Men nå har jeg sansen for trekvit også da :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint å bruke slike ting inne! Trur ikkje eg hadde måla den kista, for der er så flotte detaljar. Min header er laga litt i Picnik og litt i PhotoScape :) Bilda er lagt inn på rekkje i førstnevnte, og deretter henta inn i PhotoScape for ramme, margar og tekst. Har ikkje "å" på skrifta eg brukte i Picnik... Det er berre å leike seg. Lærer stadig nye ting, rettare sagt oppdagar nye ting!

  Ha ein flott torsdag!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Å nei, ikke mal den! Det er en antikvitet! Nydelig akkurat som den er , ikke til tross for sine skjønnhetsfeil, men på grunn av sine små skjønnhetsfeil ;) Åpne lokket og sett en diger høy glassbolle av glatt klart glass (Ikea?) e.l. oppi, ha jord i bollen og plant utallige små lilla mini-stemor oppi bollen, e.l.! Blir utrolig tøft, jeg lover! :))

  Klem, Ann.

  SvarSlett