søndag 28. februar 2010

En fantastisk flott dag....

.......har vi hatt på fjellet i dag. Bare noen få minusgrader og sola varmet godt . Flotte preparerte løyper med silkeføre. Det var folksomt rundt varmestua.....det så ut som omtrent heile bygda hadde iført seg ski og var forflyttet opp i høgda. Reine påskestemninga, der folk koste seg i solveggen med kaffi og vafler m.m.
Vel....så høyt ligger det ikke, dette eldoradoet vårt da.....bare et par hundre meter o.h. Skiløypene forsetter rundt hele vatnet og jeg har sjeldent sett så mye folk på tur her, som i dag. Mange fra nabobygdene på Sunnmøre har nok også funnet vegen opp hit.
På turen passerte vi forbi denne gamle seterbua. Ikke fritt for at jeg siklet litt etter den fine værslitte bordkledningen. Hadde vært supert som emne til nytt salongbord i kjellerstua dette , ja !!
Kanskje jeg skal ta turen opp når det blir kjørbart og plukke av noen bord på baksiden....ikke noen som merker det vel ?

De siste årene er fjellvegen blitt brøytet helt opp til "Reset"(det høyeste punktet av både vegen og løypa)
Ypperlig for den som ikke har verdens beste kondis. Da er det bare å sette utfor og nyte resten av turen uten at man er blitt `heilt pumpa` av alle motbakkene opp hit.

Håper du også har hatt en fin søndag !
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Ja her var fin reklamasjon fra fjellet vårt. Nydelige bilder Elin. Du har fått med rette stemningen. Og rett på andre sia ned med vatnet er eldoradoet mitt!! Eine sønnen og fam.var der i helga. Håper jeg har føtter snart til å gå litt.

  SvarSlett
 2. Så deilig det så ut..
  Håper sola viser seg her sør også snart.. trenger det..

  SvarSlett
 3. Heisann Ellen !
  Ja, du skulle ha vært med på tur,...håper du blir bedre snart.
  På hjemvegen gikk vi faktisk sammen med familien din. Daisy hadde fint selskap med "lilletulla"

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder fra et vakkert sted! Den fjellstuen så fristende ut ja :) Hit kommer jeg gjerne tilbake :)

  SvarSlett