onsdag 15. april 2009

Skoleboller i vårsol....

Vi har hatt et aldeles nyyyyydelig vårvær idag. Daisy tok likesågodt med seg favorittleika ut på trammen for å nyte formiddagssola. Der lå hun med hodet oppå apekatten og ventet tålmodig på at jeg skulle gjøre meg ferdig med forskjellige gjøremål innendørs.
Det var skoleboller eller solboller som noen kaller de, som stod på programmet idag. Kjempegode ble de !! Fant oppskriften på www.oppskrift.com (forstår ikke hvorfor skjulte linker ikke virker, følger jo fremgangsmåten til punkt og prikke ). Etterpå ble det en økt i hagen . Når været er slik som i dag er det bare en sann fryd å holde på med div. hagearbeid. Fikk gjort unna en hel del, men er på langt nær ferdig med våronna......snart må vi jo til å slå plena òg !
På kvelden ble en velfortjent kaffe og et par "solboller" nytt på verandaen mens solen trillet nedover fjellsiden. Nå har vi sol til klokken er langt over åtte og den varmet godt her i solveggen. Den følger altså fjellsiden de siste par timene . På denne tiden av året merker vi de ekstra timene veldig godt. Resten av bygda innover fjorden ligger i skyggen av fjellet.

Hæææærlig !!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Hello it´s with a very pleasure that I invite you to visit my artistic work at:
  www.ruisousaartworks.blogspot.com
  Regards and Hugs.

  Rui Sousa

  SvarSlett
 2. Det er dette som er livet!!!

  SvarSlett
 3. ooo skoleboller!! Nå fikk jeg et enormt behov for skoleboller du... Spørs om jeg må prøve å lage noen jeg også. Kan skjønne at du har kosa deg fælt med varanda full av sol og skoleboller. Varandaen din virker som en koselig plass :)

  SvarSlett
 4. åå de så kjempedeilig ut... så fint dere har det:)

  SvarSlett