fredag 24. april 2009

En liten makeover.....

Imens naturen får seg en forfriskende og livgivende dusj av vårlig regn har jeg nok av prosjekter å ta tak i innendørs også.
Først ble sengeklær på det ene soverommet strippet og hengt til lufting ....(deilig å ha overbygd veranda , så slipper jeg å tenke på at de kanskje blir våte).
Så ble det gjort klart til makeover på pikerommet......dattera`s gamle rom. Dette rommet har jeg ikke gjort noe med på nesten 20 år ! Trengs ikke heller nå siden denne romantiske stilen er blitt så populær igjen. Taket skal bli litt lysere med et par ekstra strøk med hvit beislakk og kanskje skifter jeg ut gardinene til noen lette, lyse , sommerlige i blonder eller noe......vi får se....sengetøyet er i det samme stoffet så de er litt koselige òg.
Dette er rommet er mektig populært når tantebarna kommer på besøk. De elsker dette rommet med alle putene og porselensdukkene. De har gjerne med seg et par venninner og de kan holde på i timevis med å kle seg i fine kjoler og dolle seg til....er så kjekt å høre på munter latter og sprelske påfunn.

Men over til dagens makeover. Det er denne trehvite furu-saken som skal få seg en oppshining.......skal bli eggehvit, selvfølgelig ! Så nå må jeg skride til verket, på med malingsklærne og så på med kvistlakken ....ja, ikke på meg da forståss, he, he......(selv om det kanskje hadde trengtes)........tuddiluuuu !

Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Du er jammen energisk:-)
  Her sitter jeg og har ikke gjort et bøss enda i dag. Mannen er i full gang å støvsuge så det er vel på tide jeg også får r..a i gir:-)

  Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 2. Deilig med en slik makeover inne .Selv om det er nydelig å være ute,må man jo ta et tak inne også.Kan tenke meg barnebarna koser seg der.

  SvarSlett
 3. Flotte soverom, helt min stil. Har mange maleprosjekter jeg også, det er forarbeidet som er verts synes jeg. Første gangen jeg er inne på bloggen din, men garantert ikke den siste. Ha en flott helg!

  SvarSlett
 4. Fant deg på førstesiden til NIB,så hyggelig blogg du har.
  Håper du svinger innom meg også.
  Lykke til med prosjektet!

  SvarSlett
 5. Gjesterommet mitt hadde også trengt en liten make-over, men det har jeg ikke rukket i dag...

  Fikk en mengder med planter fra Hageglede, og får garantert noen til overs, om du fortsatt er interessert!
  Har ikke helt oversikten i skrivende stund, men tror at det er snakk om storkenebb (phaeum) 'Springtime' og noe Hosta.... (nye Hosta)

  SvarSlett
 6. Heisann !
  Jeg er blitt godtatt hos NIB,....juhuuuu !!
  Takk for hyggelige kommentarer, dere
  Og Nina, jeg tar gjerne imot tiloversblivne planter, du ser på det neste innlegget mitt at jeg har nok av plass !

  SvarSlett
 7. Takk for det, og god helg til deg også.
  Jeg skulle forresten gjerne hatt dine grønne fingre......jeg tar knekken på det meste....så det blir snittblomster og "fake" blomster innimellom de ekte...just in case...
  :)

  SvarSlett