torsdag 16. april 2009

Adorable Daisy.....

Vår lille firbente venn, som vi har hatt i litt over et år......og vi har ikke angret ett sekund på at vi anskaffet oss henne. En mer hengiven , tålmodig og glad skapning skal man lete lenge etter. Hun er av rasen Cavalier king Charles spaniel og black/tan i farge. Denne hunderasen er av en mellomstor størrelse , ca. 7-9 kg, ikke noe veskehund akkurat , men ikke for stor til at hun kan både løftes og bæres og får plass på fanget. Hun er sprek og liker godt å springe i skog og mark, men er ikke av det slaget som absolutt må trimmes hver dag. Hun simpelthen elsker å bade og finner alltid en liten bekk eller annet vått element samme hvorhen vi er. Går vi ned til sjøen , jumper hun uti om det så er midt- vinters og kuldegrader. Elsker også å snøbade.
Men liker også godt å slappe av på sofaen, når vi ser TV. Eller i buret sitt, ved siden av PC`en, om jeg sitter der. Følger meg stort sett som en skygge hele dagen og liker ikke å være alene. Om jeg drar en liten tur for meg selv, er det jul og bursdag og hæla i taket når jeg kommer hjem igjen. Mannen min sier hun kan sitte å se på utgangsdøren i timevis når jeg er borte, men er mer vant til at han er borte.
Vi bor slik til at hun kan ta seg små lufteturer ut på egenhånd .....liker ikke å stå i bånd. Kommer som regel inn igjen og sjekker med visse mellomrom. Holder jeg på med hagearbeid, tusler hun fornøyd rundt og er såre fornøyd over å ha selskap ute. Men er det barn i nærheten , vil hun gjerne være med på leken . Da stikker hun avgåre så snart det byr seg en anledning.
Men best av alt liker hun å gå tur. Før vi drar hopper og spretter hun rundt seg selv og drar ned båndet fra knaggen og setter seg klar ved døren . Hun springer som regel løs da også, men holder et våkent øye med oss og springer aldri langt avsted. Hun er veldig lærevillig og lett å få til og kan mange kunster allerede. Men er ikke så flink til å gå fint i bånd. Det skyldes vel stort sett at hun ikke er så vant til å gå i bånd Vi gjennomførte et lydighetskurs i fjorhøst som hun greide med glans. Men kan tenke meg å gå flere, så vi får trent mer båndtrening .............
enn så lenge har vi , ....sol ute og sol inne !

Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Hei igjen. Du de putene har jeg kjøpt på KID ifjor, mener jeg:)

    Nydelig hus og hage du har og en nydelig liten vofse:)

    SvarSlett
  2. En kjempe nydelig firbent venn du har!

    SvarSlett