lørdag 4. april 2009

Utendørs påskepynt.....

Ved utgangsdøren har krukken med vintergrønt blitt pyntet med hvite fylte narcisser. Disse dufter himmelsk. Var innom Plantagen en snartur i går og da måtte disse samt en påskekakus få bli med meg hjem.

Ned mot hagen har vi en stor overbygd veranda. Den er vestvendt og her har vi sol hele ettermiddagen og kvelden helt til solen går ned. Her griller vi og koser oss hele sommersesongen til langt ut på høsten. Her laget jeg en påskedekorasjon av små narcisser som jeg har mye av rundt om i hagen , plukket litt mose og satte et par lubne påskekyllinger og noen egg oppi.

Fant noen lekre lanterner hos Bohus , så litt nytt har det blitt her òg. Kanskje blir putene også flyttet ut snart.

For flere år siden laget jeg en hylle av drivved, lenge før jeg så flere gjorde seg nytte av dette materialet her inne i Blogglandia. Har alltid hatt litt sansen for den grove, rustikke effekten av dette og tar meg stadig turer langs fjæra på leit etter nye emner. Påskekaktusen pynter fint opp på hyllen sammen med steinfamilien min og et par små lanterner.
Ha en riktig koselig påske !

4 kommentarer:

 1. Er de ikke vakre de narscissene? ;) Snakk om innbydende inngangsparti og veranda!

  SvarSlett
 2. Her er du vettu. Har bladd meg litt opp og ned og det er litt av et hus dere har. Uteplassen likeså. Det er jo så vi byfolk med et frimerke av ei plen, omtrent dåner av misunnelse. Interniørstilen din passer utrolig godt med huset også.

  Skal bli gøy å følge deg framover også.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Takk for gode ord, Marit og Monica.
  Nei , vi mangler ikke plass verken ute eller inne.
  Takker også for mange gode tips ang. blogging, Marit, skal se om jeg får gjort noe med størrelsen og annet stasj på bloggen nå i påsken.

  Påske((klem)) fra meg

  SvarSlett
 4. Kjempefin hylle av drivved. God påske!

  SvarSlett