søndag 19. april 2009

Barnebarn og husdyr.

Er så heldig å ha fått 3 skjønne barnebarn. To herlige skjokoladegutter adoptert fra Etiopia, som jeg er mormor til og en hvit skjokoladegutt fra Norge, som jeg er farmor til........og jeg elsker skjokolade i alle former, bare så dèt er sagt !
Her er Noa og Daisy i lystig lek......er til å spise opp, ikke sant !
Noa er allerede blitt 5 år og stor gutt og i likhet med Daisy følger "momo" som en skygge
.....e bare såååå hærlig, atte !
I fjor sommer fikk vi nok en solskinnsgutt.....et virkelig smilefjes, nydelige Luca. Her fra 1 års dagen da han tilogmed fikk smilefjeskake. Han smiler imidlertid ikke på disse bildene, men er stort sett bare blid og søt. Nå har han nettopp lært seg å gå og elsker å leke gjemsel med katten.(skal legge inn en morsom video når jeg har fått lastet den opp.)

Så har vi siste tilskuddet på stammen, Lille Theodor, som etter en dramatisk fødsel viste seg å være litt av en fighter. Han satte virkelig en støkk i oss alle da han kom litt før tiden , ble tatt med haste-keisersnitt og hadde hjertestans og surstoffmangel. Men etter en fantastisk innsats både på sykehuset han ble født og siden på Rikshospitalet, ser det ut til at han har greid strabasene bemerkelsesverdig godt.
Vi er så takknemlige og glade for å ha fått tre så flotte barnebarn !

3 kommentarer:

 1. Så flotte barnebarn, de er virkelig en lykke for oss! Takk for at du deler dem med oss.

  Jeg har et barnebarn i Trondheim på litt over to år og synes små barn er helt vidunderlige og overveldende...

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dei flotte barnabarna.
  Barnebarn er virkelig stas.
  Mine to barnebarn kom til verda i fjor vår - den eine i Finland har nett fylt 1 år og ten av den andre på Beito fyller året i slutten av mai.
  Kjekt å følge med utviklinga deira.

  SvarSlett
 3. Åh... skjønne alle tre, og hunden da.

  SvarSlett