onsdag 24. mars 2010

Ut på tur, aldri sur.....

Vi tok påskeferien litt på forskudd og reiste til østlandet en tur.....for å feire sønnen`s 30 års-dag og hilse på minste barnebarnet, som har blitt 1 år siden sist. Her er lille solstrålen ute på trilletur med Besta, mens mamma`n og pappa`n forbereder feiringen. De har hatt en lang og kald vinter her nede også, og våren var faktisk ikke kommet noe særlig lenger her. Men en fin tur var det likevel på tross av vansker med avreisen da både veier og tog var stengt/innstilt, så vi måtte ta fly. Noen solgløtt fikk vi da og vi rakk tilogmed en liten handletur innom svenskegrensa !
 
 "Grisværet" vi reiste ifra har gjort underverk her hjemme !
Snøen har forsvunnet som dugg for solen og de første vårtegnene har allerede kommet.
Tok meg en inspeksjonsrunde ute i hagen nå på formiddagen før sola brøt gjennom tåkedisen og fuglene var i full sving med vårkonserten. Rart hvor fort ting kan snu; fra full vinter og sno ene uka til full vår neste.

Endelig er våren her !!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Herlige bilder; både vårtegn og barnebarn!

  Og du verden hvor lik han er pappa'n sin :-)

  SvarSlett
 2. Ja ser nok at du har kosa deg! Så herlig gutt da...Altfor langt borte fra deg...

  SvarSlett
 3. Nydeleg barnebarn! :) Og så flott at hagen din held på å kome fram att igjen! No kan vi berre glede oss til vår og sommar!

  Ha ei fin fin påske!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 4. Et skikkelig sjarmtroll det der! :)) Snøfritt i slutten av mars! Milde himmel så heldig du er! Jeg bor på helt feil plass på kartet, det ser jeg! ;)

  Klem, Ann.

  SvarSlett