torsdag 18. mars 2010

Operakoret på besøk...

Sist helg  gikk altså den store operakonserten av stabelen, hvor vi hadde besøk av Operakoret fra Den Norske Opera & Ballett. Det ble en formidabel suksess og både de lokale arrangørene; Musikkens Venner, Tomrefjord,.... aktører og publikummere forøvrig var strålende fornøyd. Det er slettes ikke så ofte koret beveger seg utenfor Bjørvika.....forrige turen de hadde, var til Grieghallen i Bergen engang på fjoråret. Så dette var nok en begivenhet av de sjeldne for både oss og dem. Kulturhuset Idahall var smekkfullt av fornøyde tilhørere og etter div. avisreportasjer å dømme var dette en minneverdig kveld for de fleste.

På iPod`en til høyre synger Andrea Bocelli, "Nessun dorma". Den ble fremført minst like vakkert av Catalin Mustata under konserten. Vi traff han i et bryllup i Romania sist sommer, hvor han sang under vielsen. 
Han studerer for tiden ved musikkonservatoriet i Frankfurt.


Festkonserten etterpå ble kanskje en like så stor begivenhet, hvor Polkabjørn og Kleine Heine opptrådte til stormende jubel ....og bygda`s store operastjerne Hallvar Djupvik....
(som forøvrig var kvelden`s konferasier), beviste at han også kan å  jodle !!
Det var en fornøyd gjeng som reiste tilbake til Oslo og Bjørvika dagen etter og det forundrer meg ikke om de vil komme på besøk igjen til vår lille bygd.

Nå pakker vi snippeska og reiser fra "grisværet" her på nordvestlandet.
Måtte `booke`-om togbilletten vi hadde siden både tog og veger er stengt.
Får håpe det er mer vårlig `sydaføre` !!

Tuddiluuu !!

Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Flott du har fått fremstilt om operakoret.. Reiser du altså..jaja Da får dere ha en god tur dit dere drar..Klem

    SvarSlett