onsdag 5. mai 2010

Nye stoler....

Er super-fornøyd med de nye stolene fra Ikea.
Har i lang tid ønsket meg noen nye stoler til biblioteket og hadde egentlig blinket meg ut noen jeg likte; (Dorin  fra Slettvoll). Men siden prisen var noe i drøyeste laget, har handelen uteblitt og det er jeg glad for nå . For et par uker siden annonserte NIB at Ikea nettopp har lansert en ny serie; Kivik og disse var et rimelig og bra alternativ til bare en brøkdel av prisen. Siden jeg likevel skulle til Oslo-bygda med det første (tilogmed til Alnabru), var jeg ikke sein om å bestemme meg for handelen.

Så her er stolene kommet på plass. Siden jeg var så ivrig etter å vise de frem, er trekket noe skrukket. Men etter å ha sprayet på litt vann, har det nå glattet seg ut. Hele trekket kan forresten tas av og vaskes, det var ikke muligheter for med Slettvoll sine. Det eneste jeg ikke likte, var de sorte plastbeina. Men de skal erstattes med eikebein eller en sokkel med det første. Puffen forran fikk jeg snekret for noen år siden og den passer godt inn. Sydde også noen puter av restene av stoffet.
Kjøpte meg også et kuskinn som sto til fargene i interiøret.
Koste meg med litt ommøblering i dag. De gamle utstyrskistene blir nok stående. Oppå ligger en stabel kunstbøker samt budda`en min....og så urner da selvfølgelig ! Har lyst å skifte ut den gamle kompass-lampen også og litt nytt på veggene kommer vel til etterhvert. Men det er helt utrolig hva bare et par nye stoler kan gjøre.... mye lysere og lettere......se bare på førbilder her.
Men nå vil jeg ha sol og vår !!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Heisann!

  De stolene er fantastisk fine, og så godt de passet hos deg! Jeg har også lyst på slike men har ikke plass foreløpig. Koselig hjem du har, personlig og stilig!

  Det store gulvuret nedenfor var veldig flott!

  Legger meg til som følger jeg, så kan jeg lettere titte innom igjen;-)
  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett
 2. ja de stolene er bare så flotte og de passet nydelig inn hos deg :))

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. tjo hoo ;)
  tusen takk for oppskrifta - den skal prøves :))

  i dag fikk eg ein snartur innom strikkebutikken på moa - og med hjem ein pose med maaaaasse tråd, fikk hobbyklubben i posten og der var eit hekleteppe som eg falt pladask for -- så da får eg håpe eg klarer å hekle slike ruter - og dei var 6 kanta - spennende

  og stolene dine var kjempe fine - skulle ønske eg også kunne ha slike

  Ha ein fine dag -- smil fra monika

  SvarSlett
 4. Stolene var kjempefine. Alltid kjekt med noe nytt. Artig å få ommøblere litt. Ser dere hadde en fin tur til Oslo med både omvisning og selskap.
  Lilla:)

  SvarSlett
 5. Flotte stoler - dette var lekkert. Klem

  SvarSlett
 6. Skjønner at du er fornøyd. De er jo kjempefine.
  Er de gode å sitte i også? Ser hvertfall sånn ut.

  SvarSlett