onsdag 5. august 2009

Hyttedrøm og blåbærtur....


Har et favorittsted hvor jeg plukker blåbær hvert år. Det ligger rett nedenfor haugen hvor vi har hyttetomt. Her finnes den søteste, største og mørkeste blåbæra. Må sikkert være en spesiell sort som vokser her for lynget er nesten mørk burgunder og bæra er nesten sort.

Men i år var det skuffende lite av den sorte bæra....bare den vanlige blå og det bugnet ikke av den heller. Men jeg greide å fylle opp bøtta...etter hvert. Kikket etter kantareller også, men det var skrale greier, fant bare en håndfull. Tidligere år har jeg funnet store mengder på dette stedet....kanskje er det litt tidlig enda , eller har andre vært her før meg ?
Denne spesielle jakthytta er blitt oppført på den øverste av tre hyttetomter vi solgte for noen år siden. Nå holder de på med innredningen innvendig. Vi var innom og kikket og det blir virkelig flott.

Sjekk de gedigne tømmerstokkene !!...her trengs ikke noe ekstra isolasjon.
Legg også merke til spottene langs raften som vil opplyse hele hytta på mørke kvelder.

Hyttetomten vår ligger på en haug rett ovenfor denne jakthytta.
Når vi tar ned noe av vegetasjonen forran, får vi en fantastisk flott utsikt utover tre fjellvatn.
Vi har ventet i mange år på tillatelse til å bygge her og nå er det endelig blitt klarert.
I denne ventetiden har vi studert mange forskjellige hyttetegninger og har blinket oss ut et par favoritter.Bare en liten vegstump igjenstår , samtidig blir det lagt strømkabel fra knutepunktet nede ved jakthytta og opp til vår framtidige hytte.

Så igjenstår det å se om vi får tid og råd til å realisere drømmen
......har egentlig nok av hus å holde styr på fra før av.....syns nå jeg da.


Men den som lever får se !

2 kommentarer:

 1. Så fint det ser ut til å være der! Jeg å drømmer om en hytte. Du får hive inn en LOTTO kup. til helga. hehe kos dere!
  Klem.

  SvarSlett
 2. Heia:)
  Fineste tida i fjellet nå:))
  Vi har hytte,men det er jammen ikke mye den blir brukt dessverre..,men det er utrolig deilig når en først er kommet seg dit!!!:)
  Det er liksom så mye som skjer hjemme:)

  SvarSlett