lørdag 5. februar 2011

Resirkulert benkeplate.....


Her er den gamle planken jeg fant i fjæra kommet på plass i kjellerstua. Den gråe værslitte patinaen passer mye bedre inn til den gamle bærekonstruksjonen fra låven enn den trehvite benkeplata vi hadde her før. Kanten fram ble bevart naturlig ujevn fra råplanken og gir en herlig røfft inntrykk.
Under står en selvlaget, hvitmalt hyllesak full av DVD`er og CD`er.


Kjellerstua fungerer som et lite gårdsmuseum, hvor jeg har samlet noen av de gamle tingene jeg fant etterlatt her etter at vi kjøpte gården. Øsekaret og pilkesnellene er hentet opp fra naustet og kan godt fungere som bokstøtte for noen gamle bøker.

Oppå hyllen står en samling gamle strykjern.
Originale, gamle, sink-saker :....2 liter`s auster, 1 liter mål og en gammel bærplukker.
Den gamle radio`en er imidlertid et kjøp av en ivrig radio-reparatør fra England og den fungerer....noe rusten lyd, riktignok. Men snart blir vel FM-nettet nedlagt, har jeg lest, så da trekker den vel snart det siste åndedraget eller radiobølgen. Bjørkekransene jeg laget til jul kom også til nytte. Det mangler vel bare et sopelime her nede nå....så er `fjøset` intakt.  Har fortsatt nok av bjørkeris å ta av.

Her er noen tidligere innlegg fra kjellerstuen : Gammel fjøsvegg, Nye leieboere og taataaaa

Ha en fortreffelig helg ! 

3 kommentarer:

 1. Et rustikt miljø gir en koselig stemning! Gamle skatter kommer til sin rett. :)

  SvarSlett
 2. Du med alle dine flotte ideer Elin. Flinke deg! dette var no jammen lurt og veldig kjekt å få samlet en del gamle ting!!

  SvarSlett
 3. Masse flott å se :-)
  Jeg har nok kastet og gitt bort mange fine gamle
  ting gjennom årene, emn har fortsatt en del fine ting gjemt i skap og kasser...Kanskje jeg skal finne dem frem snart ;-)

  SvarSlett