onsdag 12. mai 2010

Taataaaa.....

Så er bordet jeg kjøpte hos Home & Cottage ankommet. !!
Bordet var ikke lagervare, men siden bilen var bredd-full av Ikea-varer, hadde vi uansett ikke fått det med oss. Fikk et transportbyrå til å frakte det for en billig penge, heldigvis. Super service hos H & C.....de gjorde sitt ytterste for at jeg skulle få bordet så raskt som mulig og det tok heller ikke lange tiden før det var kommet på plass etter ankomsten i dag.....( ikke flatpakket detta , nei !)

Er kjempefornøyd med bordet. Det er av ca. 100 år gammel, resirkulert alm og passer ypperlig til den rustikke stilen i kjellerstua . Endelig har vi fått et bord som passer til den gamle fjøsveggen vår !
H & C har forresten en kjempefin skjenk i samme materiale, som jeg også godt kunne tenke meg.
Danderte med forskjellig på bordet.....både gammelt tinn og annet ble prøvd, men endte opp med en afrikansk keramikk/bast-skål fra Bohèm, full med store kongler fra Portugal, samt en lanterne fra 
Home & Garden og en bastkrans med en dekorasjon som har sett sine bedre dager.
Tror leieboerne våre også vil like at det ble et litt større bord her.
(Vi leier ut kjellerleiligheten til 4 kjekke karer fra Litauen nå).

En gammel kiste som fiskerne her på gården brukte til å ha mat i når de dro på fiske,
fungerer som lampebord ved sofa`en. Oppå står en gammel høvel, en stor skål fra Bohèm og 
en lampe av en ore-stamme full av utvekster (syk or). Den er laget av Magne Nerås , 
en god venn av oss. Nå skal jeg på jakt etter mer drivved, har tenkt å lage meg et lampebord til.

Ha en strålende "Kristi himmelsprett "!!
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Kjempetøft, Elin - virkelig rålekkert. Tror det kommer til å bli lekkert med en nostalgisk hekleduk/brikke på bordet også. Du har god smak. Gratulerer. Ha en fin himmelsprett, du også. Klem

  SvarSlett
 2. hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Så hyggelig innlegg, takk for at du deler! Og godt å høre at du ble fornøyd og at bordet trives hos dere er helt tydelig! :) Kjempefint ble det!

  SvarSlett
 4. Vakkert bord! Passa så fint til fjøsveggen din! Herleg! Vakre ting du har i heimen din!

  Ha ein fin kveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 5. Nydelig bord - men avknappen på musikken din virker ikke. Måtte slå av lyden på pcn. Vær snill å gjøre dette motsatt, så man må trykke på noe hvis man VIL høre musikk. Det er ikke alltid det passer, og smaken er forskjellig.

  SvarSlett
 6. Takker så mye for fine kommentarer !
  Ang. musikken. Så rart.... at avknappen på iPoden ikke virket hos deg, hildeoghagen !!??....den virker hos meg. Merk;...det er ( II) man skal trykke på for å få musikken av. Det kommer da frem en (>).
  Har satt autoplay på (no), men den fortsetter bare å spille, så for å få av musikken må jeg visst slette hele iPod`en . Får se om jeg setter meg ned og lager en ny en av dagan. Enn så lenge får jeg bare beklage uønsket musikk.

  SvarSlett