søndag 19. juni 2011

Venter sommergjester.....

......i søkk og kav nå fremover, i samband med sommerkonsertene som Musikken`s Venner skal arrangere neste fredag og lørdag. Det blir fullt kjør i de neste par ukene.....hør bare her : 

Første pulje(3 stk.) er allerede ankommet. 
De var innom og fikk seg en matbit i dag, hjemmelaget Lasagne og fruktsalat med krem til dessert,
før de ble skysset videre til svoger`s hytte, hvor de skal være den første uken. Andre(3 stk.) og tredje(2 stk.) pulje kommer i morgen, h.h.v. med fly og bil fra Oslo. De skal være her hos oss i vel en uke. Fjerde pulje(3 stk.) kommer på tirsdag fra Danmark og Oslo og skal få losji i sokkelleiligheten i vel en uke. Nærmere  helgen`s sommerkonsert kommer femte pulje(2-4 stk.) fra Drammen. De skal campere i hagen i egen bobil. Over neste helg kommer så første pulje ned igjen fra hytta på fjellet, får selskap av 3 stk. til og skal avløse fjerde pulje i sokkelleiligheten. De skal feriere her en uke til.
Phhhhuu...... tror jeg har fått med meg de fleste nå!!

Vi har endelig fått litt bedring i været og jeg slet meg løs fra bollebakingen og andre forberedelser for å nyte litt de etterlengtede solstrålene. Ruslet opp til den øverste teigen, som var nyslått. Ingenting er som eimen av nyslått gress i solskinn. Det minner meg om barndommen`s somre hos mine besteforeldre, der vi barnebarna bl.a. fikk lære oss å hersje på gamlemåten.

Liljekonvallen var på hell her oppe, men med litt Bittekonvall ble det likevel en brukbar bukett.

Ellers er jeg så heldig å ha blomsterengen rett utenfor stuedøra og nå kan vi bare fråtse i naturen`s blomsterprakt. Har planer om å lage en stor krans for å pynte opp i lèskuret til St.Hans-feiringen.
Får se hva jeg får tid til.....regner med jeg blir stasjonert for det meste på kjøkkenet nå fremover en stund
Men jeg hører rykter om at det er en kokk blandt de besøkende, så det kan være en sjanse for litt avløsning av og til. 


Nå skal jeg ut og nyte solnedgangen !!

2 kommentarer:

  1. oi,det ser ut til å bli hektiske dager fremover,men sikkert veldig koselig også!Nydelig bukett,ingenting slår en bukett av villblomster!

    SvarSlett
  2. Liljekonvaller er så søøøøte. Vet det er masse av dem rett ovenfor nyhuset vårt. Det gledes

    Ha en fin søndagskveld, hilsen Lottemora

    SvarSlett