søndag 10. januar 2010

Vintergarderoben til Daisy....

Ikke bare for morro skyld at man har klær til sine firbeinte venner.
Nå når det har vært så kaldt har det vært et nødvendighet også.

Daisy`s vinterdress fant jeg på Harrods i London i fjor. Husbonden oppserverte at selveste eieren av denne gedigne butikken Mohamed Al-Fayed (faren til Dodi som ble drept sammen med Diana), 
gikk forbi... rett bak ryggen min, da jeg sto og studerte vilken dress jeg skulle kjøpe. Jeg var helt oppslukt i valgets kvaler, men hadde jeg visst det ....skulle jeg saktens ha slått av en prat !

Nå var den blitt litt trang,
så jeg sydde i et glidelås istedet for borrelåsen som bare viklet seg inn i pelsen hennes.

Selv om hun elsker vinter og snø, har det vært vell kaldt for henne også disse dagene.
Så jeg tror hun liker å få litt ekstra på kroppen(selv om det ikke ser slik ut på dette bildet ,da)


Den heildekkende regndressen hennes har også vært grei å ha
for å hindre at hun får pelsen full av snøballer.

Da pelsen hennes er så myk og med lange hår,
danner det seg store baller med snø med en gang.
Sjekk bare hvordan hun så ut etter noen minutter utendørs her forleden.....
dette er ingenting mot dagen før da hun ikke hadde dressen på. Da var hun dekket med snøballer så store som tennisballer og jeg brukte over en time med føna for å få tint snøen for å få dratt den av og tørket henne. Nå har jeg klippet hårene på potene og med dressen på, trives hun mye bedre ute i snøen.


Tuddiluuu!!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Byrjer å forstå at enkelte dyr treng klede ja. Såg helst kaldt ut på beina. Finns det ikkje potesokker eller sånt noko ??

  SvarSlett
 2. Hei Elin! Nyyydelig bukett du hadde fått! Eg blei så begeistra over denne butikken! Skjønn hunden din er! Men sikkert trasig med kulden. Men vakkert var det over Ørskogfjellet! Sånn vinterstemning, og folk nedepakka i klede på skitur :) Ser du har ME. Det var snakk om den diagnosa hos meg også, etter 4 operasjonar siste åra, og veldig mykje anna som har skjedd i livet mitt pluss prolapsane. Men eg er mykje bedre no. Blir ikkje så nedtappa etter aktivitet. Men etter fjellturen eg fortalde om, var eg prega i tre veker... Men det var så viktig for meg å klare det! Og i etterkant angrer eg ikkje! Håper eg kjem ut i arbeidstrening i løpet av våren! Det er målet no.

  Ha ein flott søndagskveld!
  Klem Elin :)

  SvarSlett
 3. Akk for en armod med hunder og sne..... Men hun er jo rett så staskledd den damen din da! Verre med damen min som må gå i noe hjemsydd rask..... Finnes det mobbing i hundeverden, tror du?
  Hvor har du forresten fått tak i den regndressen? Det hender det regner her en gang i mellom, og nå må jeg snart tenke på det også.
  Vakre tanker fra K@ri*

  SvarSlett
 4. Kari: ...regndressen fant jeg på Vestnes i sportsbutikken på hjørnet ved Rema. De har den i alle størrelser. Daisy ville nok aldri finne på å mobbe Lady i den fine dressen du har sydd. Vi tobeinte er mye flinkere til slikt, vettu

  Tullik: Jo, det finnes nok potesokker, brukes mye av hundekjørere og slike som ferdes mye ute i snø. Men det tror jeg IKKE Daisy vil gå med. Regndressen var litt for lang i beina, så hun fikk den ned over potene. Da gikk hun så rart,....slik hanegang-aktig. Jeg satt tvikroket og lo av henne. Måtte derfor sy den opp litt.

  Draume-Elin: skal sende deg en melding
  ((Klem))

  SvarSlett
 5. Du har så fin blogg!! Er innom stadig vekk:) Fine klær til hunden har du også. Selv har jeg kjøpt mine hundeklær på petshopgirls.no. Masse fint stæsj til hunder som trenger litt varme (eller rett og slett et smykke av et halsbånd).

  SvarSlett