torsdag 28. januar 2010

Kleskupp....Har virkelig gjort et kupp de siste par dagene. Har skjeldent eller rettere sagt aldri handlet så mye klær på en gang, ihvertfall ikke fått så mye for et par tusen lapper før....og ikke var det planlagt heller. Den siste uken har jeg, som tidligere nevnt, holdt til inne hos min kjære svigermor. Hun har leilighet ovenfor butikksenteret i kommunen´s tettsted og i starten av uken løp jeg forbi en av butikkene hvor de annonserte opphørssalg og alt i butikken nedsatt 70 %. Hadde tidligere fått nyss om at noe var på gang av min svigerinne, som holder rede på slike ting. Siden jeg likevel var på utkikk etter en sid regnjakke, havnet jeg innenfor. Noe regnjakke fant jeg imidlertid ikke, men en eksklusiv boblekåpe med pelskrage og en beige linkjole havnet i handlenettet. Kjolen har jeg tidligere hatt på hjemlån, men syntes da den var for dyr. Nå fikk jeg den for 30 % av ordinærpris og var glad og lykkelig. Posesalget tidlig neste dag var også en impuls på vei til matbutikken, men siden jeg også trengte undertøy, ble fristelsen for stor. Undertøyet dekte så vidt bunnen av posen og siden jeg likevel kunne fylle den til randen for de samme 500 kronene, ble posen fyllt. Fant to kjoler til...en skjønn sommerkjole og en tango-kjole(går på dansekurs og skal lære tango, serru), samt 4 jeans , to pullovere og en lue.

Tilsammen en ordinær verdi til nesten kr. 15.000 !!


Nå skal garderoben få seg en skikkelig gjennomgang og klær som for lengst er utgått på dato skal pakkes ned og leveres til nærmeste miljøstasjon (liker ikke å kaste fullt brukbare klær)

Jeg har enda en mengde klær hengende fra den tiden jeg jobbet som dekoratør for flere klesbutikker, klær som er like fine. Behovet har begrenset seg betraktelig etter at jeg ble hjemmeværende. Nå er det egentlig nok med et par nye jeans og et par topper/gensere i sesongen. 
Så nå har jeg klær for flere år fremover ! 

Posted by Picasa

9 kommentarer:

 1. Dægern dundre!! Sånt blir man jo rent lykkelig av. :-D
  Og det skostativet ditt var jo genialt. Hvor kjøpes slikt?

  SvarSlett
 2. Skal si du har vært heldig..
  Moro når en kommer over slike tilbud.
  Selv har jeg ikke vært på salg i år.

  SvarSlett
 3. Såå gøy :))Jeg finner aldri noe på salg jeg...vet ikke hvorfor..
  Kunne gjerne hatt masse nytt tøy jeg og ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 4. Du store alpakka! Her var det mye lekkert, og den kåpa var jo bare råfin.
  Jammen har du gjort et kupp her:)

  SvarSlett
 5. SÅ ARTIG å gjøre den type kupp!!!!
  Digget sommerkjolen din! Den typen kunne jeg også godt tenke meg! :)
  Og skostativet: Som nevnt i en kommentar over meg; hvor får man fatt på et slik et?

  SvarSlett
 6. Ja her har du gjort et kupp! Du har fått tak i en del flotte ting ser jeg. Jeg var ikke klar over at det var avslutningsalg..men datt inn igår....Fant en sid tovakåpe i en nydelig "pastellgrønnfarge". Såg forferdelig ut der den hang,men så prøvde jeg!! Idag har jeg klippet av..lager litt lommer osv.av stoffet som vart til overs.Ellers var det omtrent tomt..noen småting fant jeg da.

  SvarSlett
 7. Skostativet husker jeg sannelig ikke hvor jeg kjøpte...er endel år siden nå og jeg har ikke sett noe lignende siden heller.
  Ja, nesten så man kan bli ør av shoppinglykke etter et slikt kupp. Men syns det er litt trist også at en slik fin butikk skal legges ned etter bare et par år med ny eier. Men hun var vel maksimalt uheldig som satset på dyre merker i nedgangstider.

  SvarSlett
 8. Wow!! Snakk om å være heldig :) Ikke hver dag en får en slik *opptur* Kos deg med nytt fra topp til tå! Klem

  SvarSlett
 9. Oj, så mye fint på et par dager!
  Heldige du:o))
  Det er gøy og komme over slike salg...

  Ønsker deg en god helg!

  Klem fra Line

  SvarSlett