torsdag 24. september 2009

Garderobekroken i hallen.

Temaet på badet i 1 etg. er fra fjæra.
Skjell og koraller i forskjellige varianter både in natura, i lys , flisdecor, på bilde og på håndklær.
Har ikke noe drivved her enda da, men kanskje jeg kan lage et eller annet som GundaM sine drivvedengler ???

Rett utenfor badet har vi en garderobekrok som er i forbindelse med hallen.
Her har jeg nå tenkt å fornye meg litt. Har allerede blinket meg ut en sittebenk med tilhørende hattehylle fra Bohus. Tror den vil passe perfekt oppe i kroken her. Det lange heil-figurspeilet skal henge.....passer egentlig bra der rett overfor badedøren.

...men disse messinghengene skal flyttes opp på soverommet.
Grei å ha både der og i garderoben.

Klærne som før okkuperte denne kroken er blitt flyttet rett innenfor døren til den tidligere nedgangen til kjelleren. Innenfor har jeg nå fått en grei oppbevaringsplass til kofferter bl.a. etter at det er blitt laget gulv over trappen. Dette gulvet er av løse planker som kan plukkes vekk og vi kan fortsatt bruke trappen ned til kjelleren når vi ikke leier ut der nede.

Praktisk og smart , ikke sant !!

4 kommentarer:

 1. Ser du har akkurat samme dører i gangen din som de jeg nå holder på å male hvite (dvs. fargen heter Vanilje). Fiine. Har også lyst å pusse opp badet, men får ta one thing at a time. Nå er det stua og gangen.

  SvarSlett
 2. Deilig med litt størrelse på gangen, smart løsning til klærne når kjellernedgangen ikkje er i bruk likevel. Likte badet ditt veldig godt, så stort og deilig og lyst. Synd med de dyre lyspærene . Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 3. Hvor får man tak i slike garderobe hengere....skrudd rett ut fra vegg til å henge kleshengere på?

  SvarSlett
  Svar
  1. Husker dessverre ikke hvor jeg kjøpte disse garderobe-hengerne....det er så lenge siden. Det var også med en glasshylle så man kan bruke de som en hylle om man vil, men den har jeg aldri brukt.
   Man kan også hekte ned pinnene som står ut så de henger ned, når de ikke er i bruk, ganske praktiske og smarte.

   Slett