onsdag 9. september 2009

Etter den første høststormen...

Det har blåst ganske heftig her hos oss i dag.
Heldigvis hadde jeg plukket inn det meste og lukket garasjeportene i går kveld før det hele startet. Reisverket til paviljongen trodde jeg ville stå trygt. Hadde jo tjoret den godt fast og i tillegg lagt store steiner på hvert hjørne, men likevel hadde vinden fått tak og veltet det over ende i en forvridd haug. Så da var det bare å demontert hele stasen.

Og slik så drivhuset ut etter natten`s og formiddagen`s herjinger.
Ikke første gangen disse pleksiplatene blåser inn, er nok ikke dimensjonert for slike voldsomme naturkrefter som vi har her på nordvestlandet, disse danskproduserte drivhusene, nei. Har planer om å bygget det om, beholde platene og bygge opp reisverket i tre. Vi får se.....husbonden var jo så flink å laget en ny drivbenk til meg tidligere i år...så kanskje ?

Ellers er det ikke så mye nytt å vise til fra hagekaoset, bortsett fra en stor koloni røde fluesopper som hadde poppet opp i løpet av de siste dagene i beddet ved hagedamprosjektet. Kunne telle opp mot 20 stykker !
Virkelig flotte å se på, men akk så giftige !

5 kommentarer:

 1. Det skal jeg prøve......høres godt ut...

  takk

  SvarSlett
 2. Ja, han er ikke nådig Hr.Vind når han kommer på storbesøk. Jeg er faktisk dritredd når det stormer, så jeg var glad eplefar var hjemme denne høststormen her. Husker en slik i fjor, da lokket jeg midtimellom til å bytte seng med meg for at det tok slik på vårt soverom... SÅ god mor er jeg...

  Håper skadene lar seg reparere uten for mye arbeid!

  Kos og klem

  SvarSlett
 3. Høststormene har begynt litt tidlig synes jeg, ergerlig med skader.

  Flotte bilder av soppene, det var noe vakre eksemplar du hadde i hagen.

  Ha en fin vindstille dag!

  SvarSlett
 4. Skummelt med stormer... :-/ Det er jo godt ikke mer ble ødelagt, men kjedelig nok å skulle rydde opp igjen etter uværet. Håper du får til å forsterke drivhuset. :)

  Fluesopper er flotte og ganske fascinerende. Fine bilder, Elin!

  SvarSlett
 5. Oj! Blåste friskt her også, og her står plommetreet på halv åtte... Tok nok bort støttepinnen litt for tidlig, så nå skal den på plass igjen. God helg:) Klem

  SvarSlett