mandag 27. juli 2009

Kaffe og nattevåk....

Det ble en søvnløs natt på meg igjen i natt.
Det skyldes nok inntak av en god kopp kaffe som var alt for fristende til de gode kakene i bursdagslaget vi var på i går. Tidligere var jeg den kaffikjerringa .....kunne bøtte innpå med kaffe til alle døgnet`s tider uten noen som helst slags reaksjon. Dette tok en brå slutt etter at jeg fikk M.E.(utmattelsessyndrom) og fikk intoleranse for en lang rekke ting, deriblant koffein. Etter at jeg ble syk smakte jeg ikke kaffe på minst et par år. Men etterhvert fant jeg ut at koffeinfri kaffe gikk greit, kjenner ikke forskjell på traktekaffen uten koffein og vanlig. Til daglig bruker jeg bare den frysetørrede.... den er enkel og grei når man har lyst på en kopp.

Natten før hadde jeg sittet barnevakt for 4 små og det hadde blitt så som så med søvnen da også. Så jeg så frem til å krulle meg under dynen i min egen seng og kjenne søvnen komme glidende....men den gang ei. Boken " Tusen strålende soler" ble etterhvert lest ut. Kan imidlertid anbefales på det varmeste. Siden ble kvistene i taket tellet opptil flere ganger, men søvnen glimret med sitt fravær. Det rare er at etter slike søvnløse netter, kjenner jeg meg ikke noe spesielt mer sliten enn om jeg hadde fått de 9 timene med søvn. Men det har vel noe med sykdommen å gjøre det også....er faktisk helt amøbe i flere timer etter en god natt søvn. Så i dag er det store beddet i bærhagen blitt ferdig luket !

......blir nok ikke lenge før jeg finner loppekassa og
.....zzzzzzzzzzzz

1 kommentar:

  1. Hei, Elin
    Jeg har tenkt å bruke krakeleringslakk på et skap og søkte på krakelering og fant bloggen din. Den likte jeg så godt at jeg la meg til som følger og adressen din i blogglisten min. Jeg har lest boken du omtaler i innlegget og den er veldig bra.

    Ønsker deg en fin sensommer. Klem fra ny-følger Jannicke

    SvarSlett