lørdag 4. juli 2009

Hæææærlig.....

I 10 dager har denne herligheten vart nå. Ikke så mye blir gjort på slike varme dager, verken inne eller ute....bare litt vanning av tørste vekster. Har funnet frem et par gamle solsenger med tilhørende parasoll og plassert de nede på plenen i hagen, for både oppe på terrassen og på verandaen blir det for varmt. Men jeg skal ikke klage, kroppen føles mye bedre når det er så varmt .......så jeg nyyyyter det !

Når det er sånne tropiske tilstander er det vel på sin plass å vise frem sydligere vekster.
Oliventreet trives godt i den lune kroken ved grillen. Den har fått selskap av en bogenvilla som jeg har på andre året.(kjøpte den på Rema i fjor)Var veldig spent på om jeg klarte å få den til å blomstre igjen og ikke minst om den ville overleve vinteren i potetkjelleren.

Men den ser ut til å ha greid seg godt og nå står den med massevis av knopper og er i ferd med å springe ut. Rosene har også begynt å blomstre.....får vise de ved en seinere anledning....er spent på nyanskaffelsen, den hvite Karen Blixen.

Ellers hører jeg det er både mye flått og mygg i år. Men vi bor heldigvis på en slik plass at vi ikke blir så mye plaget av disse skapningene. Flåtten er det også blitt mindre av siden rådyrene ser ut til å holde seg unna etter at vi fikk hund.

Nå gleder jeg meg til sommerens storinnrykk av barn og barnebarn....
både fra sunnmøre og østlandet `strøymer` de på.
Lille Theodor kommer på besøk fra østlandet for første gang..... om noen timer er de her!
Håper været holder noen dager til, så vi får kost oss skikkelig.
Om 5 dager går turen til Romania for å feire bryllup. Vi har fått det ærefulle vervet å være gudforeldre til brudeparet. De var forresten her på Operagalla tidligere i år. Det blir sikkert en spennende og minnerik opplevelse. Fra fjellene nord i Romania skal vi hjem og til fjellene i Romsdalen til enda et bryllup,...som sikkert blir like så flott.

Får sikkert ikke anledning til å bruke så mye tid ved Mac`en i dagene som kommer....så....

Ha en riktig flott sommer, alle sammen !

4 kommentarer:

 1. hei :)
  Ja, man må virkelig nyte sommeren når man har den. Det er ikke sikkert den varer så lenge som vi tror. Nydelige blomster du har. Ja oliventreet koser seg vel i dette været her!I går på østlandet, hadde vi et voldsomt uvær. Men det er forsatt veldig varmt!Og igjen-må bare nyte det! Kos deg masse i Romania!Må si åssen det var der-bilder osv. Kos deg i alle bryllupene!
  Ta gjerne en titt på bloggen min!

  klem klem

  SvarSlett
 2. Ønsker deg en fin sommer, med besøk av familien og travle tider.
  Bougaivillean var flott, tenk at du har klart å få den til å overvintre. "Karen Blixen"-roser er vakre...

  SvarSlett
 3. Hei hei!
  Så utrolig koselig du kom innom bloggen min og la igjen en hilsen. :) Altfor lenge siden sist, men jeg har selvsagt ikke glemt deg. Husker deg godt fra vår felles tid på forumet. (Har dessuten en epost fra deg et eller annet sted i min dessverre neglisjerte epostinnboks... beklager altså, men du er altså ikke glemt.)

  Så flotte bilder du har tatt fra den fine hagen deres! Deilig å se, og sikkert et veldig godt sted å oppholde seg på sommeren. :) Det er litt mer beskjedent med "hage" på balkongen hos meg, men for første gang har jeg i hvert fall klart å holde liv i en del blomster. Noen av dem har blitt riktig store og flotte. Gøy! :)

  En riktig god sommer til deg, kos deg med barn og barnebarn - og bryllup og reiser i inn- og utland. :) Det er en fin tid (selv om det regner i dag). Jeg koser meg med fri (dvs at sønnen har fri), og har snudd opp-ned på døgnet. ;)

  Stor klem fra
  Lothiane

  SvarSlett
 4. Kos deg med alle dine barnebarn Elin,i denne flotte hagen din.Det er jo så vakkert overalt og du får det virkelig til.Det blir jo full jobb med hus og hage så fint som du har det og ikke minst helsebot!Ha en fin ferie til Romania og det blir vel helt spesielt med bryllup der .GOD SOMMER.

  SvarSlett