lørdag 14. mars 2009

En engel kom glidende....

Det har vært en utrolig vakker vårdag i dag. Sol fra en skyfri himmel hele dagen . Bare denne merkelige skyen dukket opp over fjellryggen på formiddagen . Samtidig dukket også solen fram og det så ut som en gigantisk engel kom glidende. Skulle nesten ønsket fru Ari Behn var her og bivånet dette vakre synet.
Skyen var antagelig kondensstripen fra et fly, for den bredde seg sakte utover og forsvant etter en stund. Siden har det ikke vært en sky å se.
Etter gårdagens heftige regnvær, kunne en godt kjenne den friske angen av vår i solveggen i dag.
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Det er deilig med vår:) Nydelig bilde!

  SvarSlett
 2. hei! for en flott blogg du har!!

  ser du ønsker å legge deg til på nib. vi registrerer bloggere med interiør som hovedfokus. siden du i første hånd er en hageblogg, legger vi deg ikke til i denne omgang. ønsker du å gå over til interiørblogging i fremtiden, er du hjertelig velkommen!!

  SvarSlett
 3. Ja,ja... så ble jeg ikke godtatt som interiørblogger da.
  Tenkte jeg skulle prøve å kombinere inne og ute,jeg. Men bloggen heter jo "Hagegleder",så det er vel ikke så rart heller.

  SvarSlett
 4. Så nydelig bilde du har lagt ut på himmelsk!! Veldig vakkert og det ser virkelig ut som en engelvinge! Godt observert!

  Det ville vært fint om du linket inmlegget ditt tilbake til "Himmelsk", slik at kanskje dine bloggvenner ser hva det er og kanskje blir med de også!!

  SvarSlett
 5. hvor er det smukt, og en god weekend til dig.. :-)

  SvarSlett