søndag 23. juni 2013

Ut på tur , aldri sur........

Kos å ha selskap av denne lille karen på tur på året`s lengste dag.
Konkurranseinstinktet er på plass !
Er det noen troll under her , da ?
Forsøkte å ta bilder med forskjellig lukketid, for å få fram rinnende vann.
Hundene går nesten i ett med fargene i denne bekken.
Luca: " Smiiiiil til mommo da, Daisy og Pippi !"
Ha en koselig St. Hans .....og en fin sommer !

5 kommentarer:

 1. Så herlig gutt, Luca. Vi har også en Luca her, men det er en vakker katt.

  SvarSlett
 2. Hei Elin :)
  Takk for trivelig kommentar! Oliventreet er satt på lagring i Mulighetenes Rike, og så får vi se om det blir noe å blogge om til våren. Det har ingen mulighet til å overleve her i huset, så jeg tror nok rådet fra deg er det beste :)
  Takk!
  Hils til Per Einar og de med 8 bein til sammen!
  Vakre tanker fra K@ri*

  SvarSlett
 3. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett
 4. Spenstig nettside du har. Jeg er imponert. Jeg skriver en del om tapetsering Du må fortsette ditt nydelige arbeid =)

  SvarSlett
 5. Hei beste Elin, ja nå er det lenge siden jeg hørte fra deg, er litt slapp i Blogglandia jeg også for tiden, ..bloggingen går også litt i rykk og napp... :P
  Men du, ang. spørsmålene, jeg vet ikke hva Blog2Print er!!!!!?!? Bruker de Glassveranda i sin reklame som eksempel?!!!??! Det er jo hyggelig det, men fullstendig misvisende, for jeg har aldri vært kunde der, har aldri fått laget noen bok der, har aldri sett et produkt de har produsert, så da får jeg sannelig håpe de har et knallbra produkt hvis de bruker Glassveranda som "referanse"!!?! :D Blir litt overgitt... Jag har aldri lagt bok av Glassveranda, men har god lyst til å gjøre det, for det hadde kanskje vært gøy lesestoff for ungene mine når de blir eldre...den er jo en slags dagbok på en måte, handler om hage og interiør for det meste ja, men det kommer jo mange andre tanker og idéer om livet frem innimellom også.. ;) Vet dessverre ikke svaret på spørsmålene dine... skulle gjerne visst litt om dette selv ;)

  Med ditt hus og hage vil jeg tro det er noe å skrive om hele tiden, hytte eller ikke hytte! ;) Jeg hadde ihvertfall mye glede av å følge store og små prosjekter inne hos deg, og følger gjerne med hytteprosjektene dine også, all byggeaction er spennende lesestoff, og nordmenn er jo fullstendig hyttegale, så hytteblogg under nytt eller gammelt navn blir helt sikkert både gøy å skrive og gøy å lese! ;) Ønsker deg lykke til med både det ene og det andre, og trykker du bok av bloggen så lag gjerne et blogginnlegg etterpå om omfang, priser, kvalitet m.m., det er helt sikkert mange bloggere som lurer på disse tingene! ;)

  Ha en fortsatt fin uke! :0)
  PS! SÅ koselig selskap du hadde på St. Hans! Heldigvis er et snart vår igjen! ;)

  Klem, Ann,
  Glassveranda.

  SvarSlett