søndag 19. desember 2010

Julepyntet hall....

Noe av den gamle julepynten er blitt plassert i hallen i år. Må jo bruke litt av det en har fra før også, kan jo ikke bare kjøpe nytt overalt. Siden kjøkkenet er blitt pyntet i året`s trend; sink og kongler og dagligstuen med fjoråret`s Bollywood-stil, blir det Nostalgie i hallen. Her har jeg endel messing, som heller ikke er så "up to date"....så da passer vel den stilen her. 
Det store messingfatet er blitt fyllt med hvite hyasinter i år. Dekket jorden med mose og bøyde til en gyllen decorstreng i en stjerne-fasong rundt løkene , samt et par gylne kuler. Over speiler henger et par av de store kuler jeg har hatt i mange år.

Loftstrappen er  blitt pyntet med kunstig granbar og lys

Enkelt og dekorativt.
......og fjøsnissene er kommet på plass i trappekroken.


Vi passet forresten barnebarna nå i helgen og da benyttet vi anledningen til å besøke fjøsnissene i Julelåven på Øverås, hvor vi også kjøpte juletre og fuglenek. 
Tror de syns det var litt skummelt der inne.......mørk, med noen rare lydeffekter.
Men mange andre aktiviteter kunne vi også være med på her, som juleverksted, grilling i gammen, hoppe i høyet og kjøp av kaffe og pepperkaker. Så kjekt at Låven er åpnet igjen !


Joda....det blir nok jul i år også !

Tusen takk for de mange hyggelige kommentarene til forrige innlegg.
Tror ikke jeg rekker innom alle på gjenvisitt,
...får benytte anledningen her og ønsker dere alle en riktig koselig JUL !

2 kommentarer:

  1. Koselig julestemning hos deg:)Lilla

    SvarSlett
  2. Nydeleg pynta! Det er slik eg skulle hatt det... Men det er jo igjen nokre dagar enno? Eg ynskjer deg og dine ei vakker og fredfull jul!

    God klem frå Elin!

    SvarSlett