onsdag 13. oktober 2010

Opprydding....

Vel, vel.... så var det lenge påtenkte garasjesalget over, uten at det ble den helt store susen over salget.
Noe ble jo solgt, men det meste er her fortsatt. Noen fikk tilogmed kost seg i solveggen med kaffe og vafler. Hadde stekt opp til en hel batajon før jeg åpnet garasja på lørdag....lurte på om jeg greide å ta unna salget samtidig som jeg tok meg av serveringa, men den bekymringen kunne jeg ha spart meg. Måtte nesten springe etter besøkende med vafler på slutten av dagen ! Så søndag tok jeg det mer med ro, men da kom det jammen meg mer besøk òg !


Nå er hagemøblene satt inn i vinterlageret under verandaen og bord og benker stablet for vinteren

Garasja er ryddet og tømt, så den kan brukes til det den skal brukes til. Møblene er blitt plassert oppå hemsen igjen og lamper og ting og tang nedi pappesker i påvente av et egnet loppemarked i nærmeste fremtid. Kanskje maler jeg resten av salongbordene hvite,...... kanskje de blir det lettere å selge  da ??
Men det får jeg ta til våren igjen.

Inne i drivhuset står siste rest av sommerblomstene som skal flyttes nedi gamle-kjelleren.
Stiklinger av hengepelargonier er kommet i jorda. 

....og de fleste av de andre pellisene er blitt kraftig beskåret før vinterdvalen.
Tok noen stiklinger her også.

På avlastningsbordet utenfor drivhuset står både gammel og ny sink, sammen med noen pjuskete og avblomstrede planter. Tror kanskje jeg skal prøve å sette lavendelen til høyre i jorda. Setter jeg den dypt nok,  kan den faktisk slå nye røtter, var det noen som fortalte meg. Jeg får grave den ned nedenfor komposthaugen hvor jeg har laget meg et slikt prøve- og feile-bed.

Nå er bakken i bjørkelunden dekket av løv.....vemodig men vakkert på sin måte.
Høsten er unektelig vakker med alle sine farger, selv om jeg holder en knapp på at våren er den fineste av alle årstidene.
See u !!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder:) For et fint hus dere har!

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Ser man det! Det er vinter på gang hos deg også... Jeg hadde håpet å slippe unna den biten, men jeg har vel ikke vært snill nok i år heller?
  Synd det ikke ble den store suksessen med garasjesalg da. Hadde trodd at det måtte være noen som trengte det du ikke trengte, men alle har vel nok av alt nå for tiden. Vi har en bruktbutikk pluss Frelsesarmeen her som heldigvis tar det meste, og til våren MÅ vi ta en runde på hva vi har og hva vi trenger. Jeg er mye bedre på det enn Bestevennen, så det pleier være en kamp, og jeg gleder meg ikke til den. Men først er det altså noen som sier at det skal være vinter. Det er ikke hva som frister mest, men må vi så må vi. Liker ikke når det er skitten og vått i skogen heller jeg da. I dag kom jeg hjem med en hund som kunne ha vært en bytting. Hun var svart på undersiden! Festlig da, men det er jo greit når man ser hvor ille det er. Slipper i alle fall faren for å ta henne opp i sofaen om hun er skitten når det syns så godt :-) I kveld gikk turen i dress! Nei, hun liker det ikke, men jeg kan ikke bade henne flere ganger for dag heller, så det får gå.
  Spent på hvordan livet med to hunder arter seg forresten? Det er like før jeg etterlyser bilder av damene nå :-)
  Lev så vel alle fire til så lenge, og så snakkes vi plutselig.
  Klem fra damene i No15*

  SvarSlett
 3. Ja, det er godt når hagen og utemøbler er forberedt på vinteren. Ha det bra!

  SvarSlett
 4. Ja, det er godt når hagen og utemøbler er forberedt på vinteren. Ha det bra!

  SvarSlett