torsdag 19. august 2010

Ut i det grønne.....


.........for aller første gang. Valpene både ser og hører godt nå, så det var på høy tid med en liten introduksjon av uteverdenen. De har også så smått begynt å få oppbløtt valpefòr, så utviklingen går i rask tempo.
Litt skeptisk kanskje til å begynne med . De var ikke helt sikker på om de ville forlate den trygge korga.
De klumpet seg sammen og fant trøst i hverandre. Men når mamma`n dukket opp, ble de straks mer modige og begynte å utforske dette merkelige grønne.
Disse fine dagene vi har hatt, har de vært ute flere ganger. Det varte ikke lenge før de tumlet omkring i munter lek med små bjeff og knurring.

Valpene er nå registrert i NKK (Norsk Kennelklubb). De er avlforsikret i 5 år  og alle papirer og helseattester til både valper  og foreldre skal være i orden. Daisy har vært på Ålesund Dyreklinikk i dag og tatt røntgen av hoftene og fått attester på at både kneledd og hjerte er helt iorden. Tilsalgs annonser er lagt inn  både på Cavalierklubben,  på Canis og på Finn.no

Så nå venter vi spent på å finne nye, gode hjem til 3 søte små nurk.
So long !!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Nydelige valper!

  Har et lite spørmål. Er det vanlig at valper er bilsyke? Smoky er veldig bilsyk. Utrolig travelt hvis ikke dette går over. Kan no ikke ha han med noen plass.:-(

  Har du noen gode råd til meg, så blir jeg veldig glad.

  Ha en fin helg der inne ALLE sammen.

  Klem, vivian

  SvarSlett
 2. Så nydelige valper.
  Ha en riktig fin helg
  Klem

  SvarSlett
 3. ååå så søte:))
  Tenker du har litt å gjøre på nå ja.
  B:)

  SvarSlett