torsdag 5. august 2010

Gleder for en billig penge.....

Innrømmer gjerne at jeg foretrekker hvite blomster....ihvertfall innendørs. Ikke vanskelig å forstå for de som har fulgt bloggen min en stund, kanskje. Kjøper meg titt og ofte en bukett i forbifarten der jeg er innom....som disse da jeg ble stående litt for lenge i Rema-køen. Og det beste av alt ; de kostet bare kr. 49,-  for 7 stk.....og de har stått i snart 2 uker !!!

De har struttet og rullet seg ut og har blitt bare større og større. Så det er nok ikke alltid de dyreste blomstene som varer lengst. Ofte henger de med hodet bare etter et par dager.
Ikke har de stått kaldt om natten og ikke har de fått tilleggsnæring heller !
Men jeg har vært flink å gi de friskt vann, skavet av barken og snittet de annenhver dag.

Andre som vokser og trives her i huset er valpene. De vokser som et uvær og er snart 4-doblet vekten de hadde ved fødselen (er nå ca. 1 kg.) og de begynner så smått å åpne øynene. Så snart kan de både høre og se. Må vel snart lage et innlegg om de igjen.

So long !!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Hei, Elin
  Jeg foretrekker hvite roser selv. Synes det er noe særegent vakkert over hvite roser. Kos deg med de lille. God helg. Klem

  SvarSlett
 2. Jeg foretrekker nok hvite roser jeg også,men avogtil kan jeg finne på å kjøpe en annen farge også. Nydelig med roser.
  Ha en vidre fin kveld.
  Klem Christina

  SvarSlett