fredag 2. juli 2010

Valper i emning....


Vet ikke hva som er feil , men noe har skjedd med bloggen,slik at jeg ikke får bruke Picasa til å redigere bildene og laste de inn i innlegget. Så trasig når jeg har vendt meg til en prosedyre som har fungert så bra. Får verken laget collage eller signere bildene. Ja, ja...får vel bare poste enkelbilder så lenge til jeg finner ut av det.
Det viser seg at lille pelsen vår Adorable Daisy er drektig. Vi trodde helt til for noen dager siden at k(c)avalerbesøket i Pinsa ikke hadde resultert i noe. Men der tok vi feil gitt !! Det blir nok valper på oss likevel og nedkomsten er ventet allerede om vel 3 uker !!


Hos hunder kan man ikke måle hormonforandringer, som hos oss tobeinte, for å stadfeste en graviditet. Hun har ikke gitt oss så mye tegn på at noe var på gang før den siste uken....bare litt morrakvalme ved en anledning , som ble misstolket til:"...noe hun hadde spist, kanskje ? ". Men nå for vel en uke siden kom forandringen. Da begynte hun å legge på seg, på tross av dalende matlyst og hun vil helst ligge å slumre og sove nesten hele døgnet. Pattene har også begynt å vokse. Så nå skal vi ta ultralyd for å sjekke hvor mange små det blir........såååå spennende , atte  !!!


Nå har vi endelig fått litt sommervarme og Daisy søker helst til skyggefulle og svale steder.....trives slett ikke i solen, nei........måtte lokke med tørrfisk for å få tatt bildene over her. 
Så da blir det hjemmesommer på oss i år likevel !!
See`u !!

2 kommentarer:

 1. så artig ;)
  alltid spennende med valper - og håper det går greit ;o)

  morgen smil fra monika

  SvarSlett
 2. Så spennende med valper, håper det går bra med den blivende moren.
  Så skjønn hun er.
  Ønsker deg en flott helg :o)

  SvarSlett