søndag 11. juli 2010

Hundeutstilling......

Helgen har vært særdeles busy...... med både en landsomfattende hundeutstilling og sommerkonsert.
Jeg har stort sett holdt til her på utstillingsområdet.....i går da det var kaldt med sørvest og regn, hadde jeg kjøkkentjeneste. I dag i strålende solskinn og tropevarme, sto jeg ute i kiosken sammen med disse to kjekke jentene. Veslemøy (for ever sjef)  til venstre, er leder for V.H.K. som arrangerte det hele.
Lille pelsen  vår..... er som kjent drektig, kunne ikke være med på morroa denne gangen.

Innimellom ble det tid til å slå av en prat med stort sett hyggelige hundeeiere......som denne damen med sin lille stolthet. Som relativ fersk i dette gamet med utstilling, syns jeg det er morro å studere iveren og alvoret som de fleste viser. Utstillerne er plassert tett i tett rundt ringene, der de viser frem hundene sine . I slike spesielle telt som det ovenfor, hvor de har alskens utstyr til frisering, samt stellebord såklart !! og bur til å slappe av i.......legg forøvrig merke til kofferten nede til høyre med div. remedier ! Hun pusler og steller håpefullt mens hun venter på å komme inn til de siste finalerundene. Denne gangen nådde hun desverre ikke helt opp i tetskiktet , men det ble da en hederlig B.I.R.  !!(best i rasen).

Helt til slutt i slike show skal den beste/fineste hunden kåres og 7 deltagere venter her spendt på dommeren`s avgjørelse. De danderer og styler stillingen til hundene, så de skal ta seg best mulig ut. Det ble en Shetland Sheepdog , Sheltien helt først her, som tok den gjeveste seieren og ble B.I.S. ( best in show) 
av omlag 500 deltagende hunder.
Det var i hovedsak utenlandske dommere som bedømte hundene.

Alle er vi slitne, men fornøyde etter en vellykket helg !!

Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar