søndag 22. november 2009

Voilà......

.......rammene er blitt hvite. Måtte ty til spraylakken, likevel.
Speilrammen ble jeg fornøyd med. Den fikk bare en lett dusj over ornamentene slik at det ble en skyggeeffekt ved at den opprinnelige malingen skinner litt igjennom her og der. Resten fikk 2-3 omganger med sprayen. Nå gjenstår speilet inni........håper det kommer før jul. I år skal begge barna med sine familier samt den eneste gjenlevende av besteforeldrene være her. Det blir fire generasjoner samlet......
åååååh....sommmm  jeg gleder meg !!





Rammen på bildet ble derimot ikke helt slik jeg ville ha den......prøvde å krakkelere,
men den ville ikke sitte på den glatte gullrammen. Siden jeg var så godt igang med spraylakken, fikk også denne rammen, samt malerilampen, likesågodt et par omganger med hvitt,
....kanskje pusser jeg av kantene etterhvert.



Så er forberedelsene til div. julebrev og bilder i boks.....fargepatroner og fotopapir er bestilt fra inkClub.com



Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Hei!

    En award venter på deg i bloggen min :-)

    SvarSlett
  2. Hei, Elin
    Lenge siden jeg har vært innom bloggen din nå. Du verden så mange fine bilder du har lagt ut - likte veldig godt bildene av kunstverkene dere har; lekre. Jeg er veldig glad i bilder og veggpynt selv.

    Ønsker deg en god natt - klem fra Jannicke

    SvarSlett
  3. Nå spammer jeg visst hele bloggen din med kommentarer! :0 Skulle bare innom bloggen en snartur før jeg tok kveld, og her ble jeg! :DD Og SOM jeg koser meg her inne!
    Speilet ditt er kliss lik den jeg har over peisen i min dagligstue! Også min var gullfarget da jeg kjøpte den, men den ble øyeblikkelig malt elfenbenshvit. Både den og alle rammene! :)) Visuelt sett mye lettere enn gull. Kan bli for mye gull, men noe gull må jeg ha i interiøret;) Selv syntes jeg helt hvitt ble for hardt, for kaldt, i vår stue, men det fungerer jo kjempegodt i din stue!!

    Klem, Ann.

    SvarSlett