mandag 16. november 2009

Speilramme......Har kost meg og passet barnebarna hele helgen, så prosjektene på hjemmebane har måttet vente litt.
Men vel hjemme igjen i går kveld, begynte tankene å svirre om div. rammer og speil. Fant ikke det jeg leita etter på handlerunden før helgen. Men løsningen har hele tiden stått lagret oppe på kontoret. Denne ideèn slo ned i meg ved leggetid i går kveld og det gikk lenge før jeg sovnet.
På kontoret har jeg flere av mine gamle malerier stående under tegnebordet.
Har ikke tenkt å vise frem noen flere av de, altså !!

Men rammen på et passet suverent til speil-innramming. Både størrelsen og stilen var akkurat det jeg har leita etter. Den skal males hvit, selvfølgelig eller gråhvit.....men vet ikke helt om jeg skal male den shabby eller bruke krakelerings-teknikk på den. Vil ikke bruke spraylakk...er redd for at den vil virke litt plastikkaktig, da. Tar gjerne imot råd og ideèr med stor takk !!

Speilet inni vil jeg ha fasettslipt. Hadde vært fint med et gammelt speil, men det skal vel godt gjøres å finne et med nøyaktige målene til denne rammen, så det må nok spesiallages.

Adventslysene er kommet på plass. Bestilte disse sinktallene hos "Nina`s gale verden", og i dag ble de pyntet med noen gråhvite blonder og gammel hyssing.
Lurer på hvordan jeg skal linke med den nye innleggs-redaktøren ??.......anyone ?


På peishyllen står også en gruppe med kinesiske emaljerte urner og egg og et elfenbein husbonden kjøpte på en av sine turer til dette landet en gang. Elfenbeinet har en egen historie i utskjæringene og et lite hefte følger med på kinesisk og engelsk (heldigvis)

Bildet over salongen har min datter malt for endel år siden. Er veldig glad i dette bildet av urner hun malte da hun gikk på Ålesund Kunstskole. Bildet er malt på gråpapir med acrylfarger. Hun har valgt den kreative vegen....er utdannet Art Director Westerdahls Reklameskole og jobber som designer i et reklamebyrå. Vil nok vise flere av bildene hun har malt fremover. 

Rammen på dette bildet hadde jeg også tenkt å male hvit og den skal så definitivt krakeleres.
 


Tuuddiluuu
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. En sånn ramme har jeg ståendes ute i garasjen. Den er fra ett av mine mange broderier jeg engang holdt på med hehe..
  Har og tenkt å bruke den, men har ett speil med maken ramme som jeg har malt hvit :)
  Finner vel på noe...

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde!!! Stort talent datteren din også skjønner jeg, ikke bare du! Du har et tegnebrett med skyvelinjaler i huset ser jeg. Tegner du hus også? Stuen og marmorpeisen din er helt fantastisk! Takk for at vi får se! :)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett