tirsdag 29. september 2009

Flere syprosjekter....

Vel, vel...været får vi jo ikke gjort noe med . Det får bare regne for meg, har saktens nok å henge fingrene i innomhus også og nå når Daisy er rekonvalesent et par uker, trenger jeg ikke ha dårlig samvittighet for at hun ikke får luftet seg nok heller.

Har stadig endel småprosjekter på gang i "gamlehuset" også.
Fikk delt av det doble soverommet i 1 etg. nå tidligere i høst, slik at det ble til to enkle. Huset har nå totalt seks soverom. Og her måtte gardinene sys om.

Fikk husbonden til å lage to skrivepulter under hvert vindu av noen benkeplater.
skufferekkene hadde vi før, fra en gammel kontorpult. De skal skiftes håntak på. Lampen er de gamle gjesteromslampene mine som jeg har sprayet hvit. Har lyst å skifte de ut til noen bedre egnede skrivebordlamper i stål/krom i gammel stil.
Gardinene er også gjenbruk. Det er tidligere kjøkkengardiner jeg fikk av min svigermor.
De var vanlige gardinhøyder før og nå sydde jeg de om til lift....passelig stivt til det og perfekt i fargene til rommet. Stolen er arvegods og laget av morfar til husbonden. Har trekt de om og gitt de en omgang shabby hvitmaling.
Og hva passer vel bedre i denne gamle stuen enn Märbacka-pelliser.
Stiklingene jeg fikk tidlig i sommer er blitt flotte planter og her inne skal de få stå i vinteropplag.

Rommet ble delt i to av en lettvegg uten isolasjon.
Dette måtte skje ganske kjapt før leieboerne kom tilbake nå etter ferien. Så da gjorde jeg det lettvint og kjøpte ferdig malte panelplater og ferdigmalte lister.
Veggen er festet slik at det er enkelt å plukke den ned igjen om vi vil ha ett rom igjen.
Hadde egentlig råflaks da jeg bestilte panelplatene (usett), for fargen er så godt som den samme som på veggene ! ...(en farge jeg selv mikset av noen malingsrester jeg hadde da jeg pusset opp her).

Men nå skal jeg lage ball !!

1 kommentar: