lørdag 5. mars 2016

Møblering av annekset….

Vi får ta en titt inn i annekset også, det siste på interiørrunden i denne omgangen.
Utsikten er bare helt utrolig også herfra. Scandia-stolen nedi hjørnet er en nyproduksjon  
 fra Fjordfiesta kjøpt for noen år siden av moi.

Ellers har dattera og svigersønn fått bestemmme innredningen her og har også skaffet til veie det meste. Siden det også her, som i hovedhytta, er åpent helt i taket, passet en stor hvit konglelampe perfekt.

Dobbelsengen er en sovesofa fra Ikea
som med et enkel håndgrep kan gjøres om til en snerten liten sofa om vi vil bruke annekset som oppholdsrom. Vi har også luftet tanken og har muligheten til å benytte det som kontor om vi vil.

Stigen fører opp til en liten hems, foreløpig kan den ikke benyttes til soveplass da vi ikke har laget noe permanent tilkomst eller rekkverk forran enda. Men egentlig har vi nok soveplasser. Med en sammenleggbar babyseng er det nå plass til totalt 12 personer. Så det denne hemsen kanskje blir mest brukt til og som vi egentlig har mer behov for er ; lagring av sengklær når sofa`en tas i bruk, samt lagerplass for ekstra madrasser , hageputer o.l.

Opp til høyre for inngangsdøra er en enkel, liten kjøkkenkrok med et lite kjøleskap med en knøtliten fryseboks(akkurat plass til to brett med isbiter) +vask med skap under...alt fra Ikea.


Og tilslutt titter vi innom badet som også har innredning og speil fra Ikea.
Gulvflisene brukte vi også her inni dusjen.
Dett var dett !!

 

Tar vi en kikk utfor døra på annekset nå er det heller en vinterlig stemning.
Bildet under ble tatt andre helga februar i år. Siden da er det kommet minst 1 1/2 meter med snø i tillegg til denne som ligger her !! Så …..skal vi bruke bålplassen her oppe i påska må vi nok fram med spaden. Vi ser ikke engang toppen av bålpanna !
Men vi gleder oss virkelig til påskeferien i år, da skal vi bare kose oss og nyyyyyyte !*Blek vintersol over Nova*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar