tirsdag 12. januar 2016

Godt Nytt år !….


Det er blitt nytt år og vi får vel fortsette å dokumentere 
…..innflytting og møblering av vår splitter nye hytte.

Fra første skituren fram til hytta , Nyttårsaften 2014

I dagene før jul 2014 og i romjulen kom det en god del snø, som gjorde sitt til at det ikke lenger var mulig å kjøre opp til hytta med bil. Da blir vegen oppe på fjellet og stien rundt vatnet gjort om til flotte doble skiløyper. Vegen blir ikke brøytet lenger opp enn til parkeringsplassen på Reset …det er det høyeste punkt av Sætervegen opp fra bygda. Derfra er det noen kilometer med fint preparerte løyper , ca. 20-30 min. skitur fram til avkjørselen opp til hytta. 


Det første vi oppdaget da vi kom fram; var at etter det første store snøfallet før jul, ble det mildvær med den følgen at alle snøfangerne hadde rast av taket sammen med snøen. Det viste seg at de hadde brukt for korte skruer.  Heldigvis hadde dette ikke forårsaket noen skade på verken vinduer eller bygg. 

Ja, ja vi bestemte oss for at vi fikk greie oss uten snøfangere på det meste av både hytta og annekset, bare akkurat i passasjen mellom husa ville vi skru opp igjen noen….men da et dobbelt sett og med noen kraftigere skruer, så får vi se om det holder.


*Vinterstemning på Nova*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar