torsdag 6. desember 2012

Et lite livstegn.......

Heisann !
Har vært litt fraværende i det siste. Er forbauset over at så mange er innom bloggen min hver dag, selv om det er godt over en måned siden forrige innlegg. Blogglysten har vært lik null og i tillegg har jeg hatt endel problemer med å laste inn nye bilder på Mac`en. Den er breddfull av bilder og annet. Jeg har riktignok en ekstern harddisk til å lagre bildene på, men jeg tørr liksom ikke slette de her på maskinen ennå. Men så fant jeg ut at jeg kunne slette en god del musikk på iTunes istedet og fikk da litt ekstra plass.... såpass at de nyeste bildene ble lastet inn. Nå venter jeg på en ny Mac med dobbelt så mye kapasitet og lagringsplass. Det skal bli saker det ! Gleder meg !

Vel, vel nok om det, her er juleforberedelsene kommet godt igang.
Kjøkkenfornyelsen derimot må vi nok vente med til over nyttår. Alt tar sin tid, vi venter fortsatt på ventilatoren og bygging av ventilatorhetten, kontrollmål av benkeplatene blir foretatt i dag før de blir kuttet og firmaet som skal male frontene, kunne ikke ta de inn før det nærmet seg jul. Litt trasig å ha et kjøkken på "halv åtte" under julehøytiden, så da er det bedre å vente litt......er nok vant til dèt !

Får vise litt av julepynten jeg har laget meg i stedet for kjøkkenrenovering. Juletre og stjerne av drivved pynter opp ute på avlastningsbordet på terrassen. Kanskje lager jeg noen kopier av drivvedenglene til GundaM for å henge ved siden av treet. Vi har hatt et aldeles nydelig vær den siste tiden, så det er blitt mange turer i skog og mark for å finne emner til pyntingen. I år har jeg endelig funnet lerkegreiner også.....som skal pryde div. dekorasjoner

Men det har vært kaldt med barfrost, så jeg er spent på om det er mye som har bukket under for frosten denne gangen. Sola står lavt og er framme bare en kort time midt på dagen. Men om bare to uker snur den og det går mot lysere tider igjen. Jiiipiiii !!

Ha en fortsatt fin adventstid, dere !

5 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, og koselig førjulsstemning hos deg. Flere enn deg som synes det er skummelt å bare ha bilder på ekstern harddisk. Lykke til med ny mac - det blir saker det. :) Anne Kari

  SvarSlett
 2. Hyggelig å se et innlegg fra deg i førjulstiden. Forstår det er jobb med nytt kjøkken, og vi gleder oss til å se det.
  Her er det også "bloggtørke". Synes ikke jeg her så mye å skrive om.

  Bente

  SvarSlett
 3. Flotte bilder hos deg !
  Ha en fin adventstid :)

  SvarSlett
 4. Jeg har heller ikke blogget noe særlig i det siste, og nå har jeg fått feil på den "gadgeten" som gjør det mulig for lesere å legge inn kommentarer...

  Dere er heldige som har sol en times tid, her er den vekk nå. Det vil si, den er ikke under horisonten, bare vekk bak fjellene. Vi ser den ikke igjen før i januar-februar (den 4. februar hos oss), men på Røst er den bare borte i tre dager. :)

  SvarSlett
 5. Jeg har heller ikke blogget noe særlig i det siste, og nå har jeg fått feil på den "gadgeten" som gjør det mulig for lesere å legge inn kommentarer...

  Dere er heldige som har sol en times tid, her er den vekk nå. Det vil si, den er ikke under horisonten, bare vekk bak fjellene. Vi ser den ikke igjen før i januar-februar (den 4. februar hos oss), men på Røst er den bare borte i tre dager. :)

  SvarSlett