tirsdag 25. januar 2011

Bloggtørke ?......


.....eller bare litt lite tiltakslyst. Lufta har liksom gått litt ut av ballongen nå etter nyttår. Mangler både energi og initiativ til å begynne med forskjellige prosjekt som ligger og venter. Og de er også av det mer omfattende slaget : maling av forskjellig som enda er trehvitt, som taket i hallen og en god del trehvite vegger og tak i kjellerleiligheten som kunne ha trengt et strøk eller to.  


Den er forøvrig ikke utleid for øyeblikket....de siste reiste vel en måned`s tid før jul. 
Det passet egentlig bra, for da fikk vi benyttet den for besøkende som var her i romjula. 
Men jeg har lagt den ut for utleie på  finn.no  igjen nå, så da håper vi det ikke varer så lenge før det kommer folk der igjen også. Dette er jo en kjærkommen ekstrainntekt når man har bare en skarve uføretrygd å leve av. 

Nå i helgen fikk jeg lokket husbonden til å hjelpe meg litt med å legge en ny plate oppå et skap i kjellerstua. Jeg fant nemlig noen fine emner nedi fjæra for litt siden og de passet mye bedre enn den trehvite benkeplata som var der fra før. Får vise bilder av dette når det blir ferdig. Kanskje blir det nytt lampebord i resirkulert materiale til den store kompasslampa også nå da ? Det hadde gjort seg til det nye salongbordet fra Home & Cottage .....også av resirkulert materiale.

Men enn så lenge får dere bare nyte synet av samlingen av lysestaker i fattigmannssølv.
For jeg har slettes ikke tenkt å begynne på noen malingsprosjekter riktig enda......
.........for nå drar jeg sydover i landet på :

HUSMORFERIE !!
Så får vi se om jeg kommer tilbake med ny giv og sårt tiltrengt pågangsmot.

4 kommentarer:

 1. Du er vel i januarmodus som mange andre, tenker jeg. Men nå blir det lysere for hver dag og energien kom nok tilbake. Spesielt etter en liten husmorferie. Ønsker deg god tur! Kos deg!

  SvarSlett
 2. her kjente jeg meg igjen. Januar har vært en slapp og tung måned. Men nå går det mot lysere tider,heldigvis.
  Gleder meg til å se resultatet i kjellerstua. Det er så kjekt å bli inspirert av kreative sjeler som deg.
  Siv

  SvarSlett
 3. Tusen takk , Siv !
  Det var hyggelig å få vite at det lille jeg greier å skrape sammen gir DEG inspirasjon !

  SvarSlett
 4. Å så mye spennende du finner i fjæra!!! :)) (Så den nyere innleggene dine her ovenfor! ;)

  Apropo energi, uføretrygd m.m.. Uføretrygd er forresten min store skrekk i livet! Både det å måtte klare seg med det, men enda verre er tanken på å skulle bli så dårlig for all fremtid... Jeg er heldigvis ikke uføretrygdet, men er veldig, veldig redd for hva fremtiden bringer, -hva leddplagene mine vil medføre! Men klarer man ikke så klarer man ikke, sånn er det dessverre. Så må jo andre heller tenke, mene og tro det de vil om den saken. Når det gjelder hus og hjem bryr jeg meg ikke om det når andre synes jeg gjør rare ting, hi, hi, men når det gjelder å innrømme at jeg er syk så har jeg slitt noe veldig med hva disse "andre" vil tenke, mene og tro om meg.

  Det tok sin tid før jeg vågde å si noe på bloggen om migrene og leddplagene mine... tok i det heletatt "litt" tid før jeg selv ville innse at jeg faktisk var syk... http://glassveranda.blogspot.com/2010/10/farvel-sommer-farvel-godt-ledd-vr.html Men nå er det gjort og det var faktisk en lettelse å endelig si det høyt.

  Jeg har på langt nær samme energinivå som før merker jeg. Jeg var dårlig forrige vinter, men denne vinteren ble virkelig ille. Trives best hjemme sammen med mine, er så lei av å forklare hvorfor jeg ikke lenger vil hit og dit, hvorfor jeg ikke går på ski lenger, hvorfor jeg ikke vil dra på shoppingturer med venninner, hvorfor jeg ikke liker selskaper som varer i timesvis, hvorfor jeg ikke kan gjøre ting som jeg tidligere kunne. Har vanskelig for å konsentrere meg over lengre tidsrom i strekk, er mye trøtt og glemsom også. Har blitt en smule usosial, ja til og med bloggen min har gått fra å være dialog til monolog i stor grad er jeg redd. Jeg blogger likevel så lenge det gir mening, så får de som vil kommentere, det er jo tross alt kjempehyggelig med noen tilbakemeldinger, mens de som kommenterte for å sanke egne kommentarer har gitt meg opp for lenge, lenge siden! :D

  Jeg klarer ikke å "må" noe lenger. Det er mer enn tungt nok å gjøre litt av de ting jeg virkelig har lyst til å gjøre! Har du kjent det slik? Legene sier det er normalt, at når så mange timer i døgnet går med til migrene og leddplager og man er plaget med å sove særlig lenge i strekk p.g.a. smerter, så blir man mye trøtt, uoppmerksom og også usosial. Jeg føler at jeg har gått fra å være Duracell-kanin til å bli sovedukke i løpet av kun få år! :D Huff...

  Nei nå skal jeg lage middag! Sant å si ikke hver dag jeg greier det en gang... :S Men i dag blir det! :))

  Jeg håper våren kommer med masse godt leddvær snart, og så ønsker jeg deg og dine noen flotte vårmåneder! Jeg gleder meg til å bare kunne sitte i solveggen med en stoor kopp cappucino og høre småfuglene kvitre og se blomstrene blomstre! :O)

  Stor klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett