torsdag 13. september 2012

Summer and sun, here we come.......

Puravida Resort, Ela Quality & Spa.

Snart drar vi hit til sommer og sol !!
 Det skal bli godt med noen herlig dager med skikkelig sommer. Temperaturene fremover er heller ikke avskrekkende, 25-28 grader er ikke å forakte !!  Vi har bestilt "all inclusive", der mat og drikke er inkludert og kan da velge mellom stedets 7 forskjellige restauranter. Dette `resortet` kan friste med mange forskjellige aktiviteter som også er inkludert i prisen, som ; fitness-studio med, zumba, step aerobic, aerobic, bodypump, sykling, ryggfit og aquafitness. De har bowling-, tennis-, minigolf- og sandvolleyball-baner. Om man ønsker mer rolige former for trening, så har de kurs i yoga og meditasjon eller man kan ta seg en tur i spa`et. Visst man ikke da bare velger å ligge ved et av bassengene eller gå ned på den tilhørende stranden for å ta seg en dukkert i Middelhavet. Muligheter for dykking og annen vannsport er det også. Eller kanskje gå seg en tur i området rundt. Har tittet litt inne på "Google map" og det ser ut til å være mange fine turmuligheter her. Nærmeste tettsted er Belek og dette området er også kjent for å ha noen av Tyrkia`s fineste golfbaner, hele 11 stk.

Ja, ja...tror jeg skal være fornøyd med bare det å få komme til et litt mer `gjestmildt klima` og få sette meg til `dekket bord` for noen dager ! 
Men nå skal kofferten pakkes.
Har forresten investert i nytt treningstøy for anledningen (på salg selvfølgelig). Det var i høyeste grad påkrevet siden det jeg hadde var både velbrukt og ikke minst; ......utgått på dato.
Og joggeskoa hadde nok sett sine bedre dager.... etter utallige turer med hundene.
Bikinien derimot er ikke ny, den er bare ikke blitt brukt de siste 3 åra.

So long !!
Skal ta med mine Canon, både Power Shot og EOS....det vil helt sikkert ikke mangle fine motiv.

1 kommentar:

  1. God tur, god ferie og kos dere alle sammen! Vi trenger sol og høyere temperaturer enn det som har blitt oss forunt i sommer.

    Jeg kommer etter på torsdag. Hadde opprinnelig bestilt AI-hotell i Belek, men da reiseselskapet fant ut at de skulle ha kr 3.500 ekstra for at jeg kunne ha rom alene i 1 uke, ble valget et lite koselig boutiquehotel i Side.

    SvarSlett