mandag 28. november 2011

I et blomsterhav......

Etter helgen`s flotte konsert " Tango Emociòn".
Den siste uken har vi hatt besøk av operavenner igjen og det har ikke blitt tid til så mye annet enn å ta seg av de besøkende. Men fordelen med å være vertskap under slike arrangement, er at man sitter igjen med alle blomsterbukettene. Greit å få ferdiglagede adventsbuketter når man ikke har hatt tid til å dra frem så mye annet av pynt. 3 skjønne buketter i rosa og lilla satte jeg sammen i en stor glasskål.
 Julestjernen og adventstakene kom også på plass i vinduene etter at de dro idag.

På kjøkkenbordet passet den ene som var i sølv.
Det vanket også blomster til husbonden og meg.
Ordføreren overrekte en stor bukett som takk for innsatsen "Musikkens Venner" gjør for kommunen og vårt gode vennepar fra sør/østlandet, som kom på helgevisitt i forbindelse med konserten, hadde med seg en helt spesiell oppsats av sørafrikanske kongler.
I løpet av den siste uken har vi også hatt et annet besøk, nemlig ekstremuværet "Berit".
Heldigvis viste hun seg ikke å bli så kraftig som først antatt, så gjestene syntes dette bare var spennende.
Som avslutning på oppholdet tok vi oss en snartur til "Atlanterhavsvegen"så de kunne få et nærmere bekjentskap med storhavet. Litt skuffende at også søndagen`s, "lillesøster til Berit" ble mildere enn de meldte....bare kuling. Hadde nok vært noe mer spennende om elementene virkelig hadde `trøkt te` her ute!

Ja,ja....nå får jeg vel kanskje sette igang med litt juleforberedelser her.

3 kommentarer:

 1. Så fine buketter du/dere fikk :)
  Har sett været verre her ute ja,så Berit viste ikke sin styrke ;-),var ikke rett vindretning til de store bølgene sa kalln :)
  Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 2. Hei,
  jeg har forstått ut fra bloggen at dere er kapasiteter på flere områder, så blomster og fine ord var nok veldig fortjent.
  Gratulerer!!
  silsen Siv

  SvarSlett
 3. hilsen, heter det visst!!
  siv

  SvarSlett