torsdag 14. april 2011

Oppussing av hall.....

Slik ser det ut i hallen vår for øyeblikket. Et digert skabernakel av et stillas er kommet på plass midt i huset`s hjerte. Det måtte til for at jeg skulle komme til for å male taket inni krokene. Det ble forlenget med noen ekstra planker over trappen. Her mangler fortsatt rekkverk rundt, men det kom også på plass før jeg våget meg oppå. Det var enda bra, for  etter noen timer`s gynging her oppe i dag, følte jeg meg en tanke ør og sjøsyk ! 

Veggene ble malt ferdig før taket denne gangen på grunn av at jeg måtte vente et par dager før stillaset kom. Blek sand (Fargekode: S 2005-Y20R) på de tre høye veggene og Tidløs , som ble brukt oppe , ble også brukt nede i garderobekroken under galleriet. Disse to i kombinasjon passet best og veldig godt til marmorgulvet nede i hallen....Merk; dette var en avgjørelse jeg ikke var alene om å ta... vi ble enige ved en rask familieavstemming!! 
Lady vegg 10 ble innkjøpt på Coop Bygg på spesialtilbud til bare en brøkdel av prisen av den nye Sense, som jeg først hadde tenkt å bruke.
Jobben derimot måtte jeg fint gjøre selv !
Vinduskarmene fikk seg også en omgang maling og persiennene en real vask
.......og det trengtes, virkelig !! 
Nå gjenstår siste strøket på taket før stillaset blir plukket ned igjen i morgen.
Endelig snart ferdig med dette som jeg har kvidd meg på leeeeenge !!

Håper bare finværet varer nå, så jeg får startet opp med våronna til helgen !

2 kommentarer:

  1. Så flink du er, Elin! Kommer til å bli et flott resultat :D

    SvarSlett
  2. Åh himmel som en forskjell "litt" maling kan gjøre!! :D Taket ble helt nydelig! Føler med deg, vi har malt alle paneltakene våre, spesielt strevsomt der takhøyden er stor, men du verden så lyst og lett det blir etterpå! ;))

    Klem, Ann,
    Interiørbloggen Glassveranda.

    SvarSlett