søndag 20. juni 2010

Endelig !!....

......fikk vi litt sol igjen og temperaturen er stigende !! Det er sannelig på tide , for i morgen er det sommersolverv og det går mot mørkere tider igjen. Kan ikke minnes en kaldere vinter og vår noen gang og aldri før har jeg plukket liljekonvall, som har vært så fin like før St. Hans. Flere buketter står både hos oss og i utleiehuset. En herlig duft vil møte det første sommerbesøket vi venter seinere nå i kveld.
Litt kjøpblomster må også til. Favoritten er disse skjønne blekrosa til bare kr. 49 for 10 stk.(Plantasjen) Sist gang sto de og gledet oss i flere uker.

Fikk nye hortensia fra Mester Grønn for litt siden,  byttet inn de forrige som gikk heden ganske så fort. Kanskje de hadde hatt det for kaldt under transporten ?? De nye har fått nøyaktig samme behandling og de formelig strutter av liv. Så det lønner seg å klage om ikke plantene holder mål.

Håper vi får noen fine dager nå, så vi får vist frem severdighetene vi har her på nordvestlandet i full sommerskrud. Vi skal jo feire midtsommer også om et par dager
..............det er liksom ikke noe stas i sørvest og regn.
Vi  vil ha sol og sommer !!

Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar