fredag 31. juli 2009

HJELP......sommeren regner bort !

Rosene råtner før de får sjansen til å springe ut. Slik ser de fleste bristeferdige knoppene ut på de nye Karen Blixen-rosene mine ....et trist syn. Og de andre rosene er ikke stort bedre.
Med vemod så jeg den første flokken av grågås pløye seg veg sydover i dag.
Det første tegnet på at sommeren er på hell.

Får bare håpe det blir litt bedring i dette værstellet snart, så jeg får oppleve at noen av knoppene får vist seg frem i fullt flor.
Har heldigvis ikke investert så alt for mye ,verken penger eller arbeid, i blomstene i år og de få jeg har kjøpt står i le for det værste regnværet så de greier seg godt.

Bare en skjønnhet ser ut til å takle regnværet med glans og det er Ingrid Bergmann-rosen. Nå har den første foldet seg ut og den reddet dagen for meg......og for en duft !! Kunne telle 17 knopper bare på en av disse, så jeg har jo litt å se frem til om regnværet skulle fortsette.
Vil sende denne som blomsterhilsen til Anniken som skal stå brud i morgen.
Hun blir sikkert like vakker !

Vi gleder oss til den store dagen din !

7 kommentarer:

 1. Ja, det er på tide med litt sol nå... Mange som rotner her også, men det er også mange som ser ut til å tåle regnet heldigvis:)

  Nydelig Ingrid Bergmann:) God helg!

  SvarSlett
 2. U-u-u-u!! Dette virker kjent...

  Ja, gudskjelov for de fantastiske rosene (og andre plantene) som trosser regnværet og stråler uansett :-D

  SvarSlett
 3. Uff, så trist at rosene har fått så hard medfart. Her gikk hortensia og diverse annet en rask død i møte av været. I dag skinner jo solen som aldri før da, så man kan ikke bli klok på det hvertfall.

  Godt å ha funnet igjen blogglysten og jeg er klar igjen. Har savnet dere, men det gjorde godt også.

  Håper dere får en fin dag i bryllup i dag og så blogges vi. Nå må vi ut og finne på noe siden vi ikke blir klissvåt. hihi

  Og du, de småtrollene på traktoren er til å spise opp. Herlige gleder!

  Varm, god klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Hei! Lenge siden jeg har vært inne til deg nå, mange innlegg under her som jeg har lest meg gjennom:)
  Ja, roser ja. Har fjorten forskjellige nå, og den værste er Yellow Persian. Skjønner ikke at jeg ikke bare gir den bort...Bare slit med den. Min favoritt må bli Astrid Lindgren, fordi her regner det jo endel. Men denne rosen står nydelig uannsett vær, og blomstrer til frosten tar den.

  Kaffe er våkedrikk ja. Jeg begynte å drikke kaffe da jeg var 29 år. Nå drikker jeg bare morgenkaffe, etter at mange netter ble ødelagt av kaffedrikking på ettermiddagen.

  Skjønne barnebarn du har!! Men du verden for en svær plen:O Den hadde jeg nok ikke greid nei, men skjønner godt den gressklipperen dere har. Her bruker jeg nå rundt 7 min. på å klippe plenen, det værste jeg veit. Enda syns jeg den er altfor stor.

  Ønsker deg en flott helg! Kos deg med boka:))

  SvarSlett
 5. jeg unner deg masse godvær nå, og håper rosene dine snart får en sjangse til å virkelig vise seg frem. Her ble første runde regnet bort, og de fleste har visst ikke lyst til å remontere desverre :( Men noen holder ut da, så jeg gleder meg jo over de.

  SvarSlett
 6. Hei hei! Veldig fin blogg du har..la meg som følger jeg:) Håper på masse sol fremover.. Ha en fin kveld og helg!
  Klem fra Lotts

  SvarSlett
 7. Uff ja...det er så trist når de nydelige rosene rotner før dem rekker å åpne seg!!!
  Vi får håpe august blir bedre!!!

  ha en fortsatt fin sommer:o)

  SvarSlett