søndag 10. juli 2011

Hundeutstilling.......

Denne helgen har den lokale hundeklubben arrangert en større utstilling og valpeshow (ca. 375 påmeldte h)
I år hadde vi også agility-konkurranse med for første gang og det blir antagelig ikke for siste gang.
Jeg er sekretær i klubben og er også med i utstillingskomitéen. Min jobb var stort sett på kjøkkenet/kiosken ved siden av å være sjåfør for et par dommere. Det er mye som skal ordnes både før, under og etter et slikt stort arrangement, men med en dreven utstillingskomitè gikk det  meste smertefritt og greitt, bortsett fra at værgudene ikke viste seg fra den beste siden den siste dagen.
En kraftig regnskur ødela nok for noen nystriglede pelser.

Pippi var med på utstillingen. Hun stiller nå i juniorklassen (9-15 mnd.) og de blir bedømt ilag med de voksne hundene. Er veldig fornøyd med at hun fikk 1.premie , Excellent, rødt rosett og veldig fine kommentarer av den serbiske dommeren. Den eneste neg. bemerkningen var en litt lang kropp. Andre runde i ringen  kom hun på tredjeplass i tispeklassen i sin rase. Men ikke før dagen etter oppdaget jeg betydningen av det lille rosa sløyfebåndet hun bl.a. fikk. Det er noe alle utstillere trakter etter for sine hunder....nemlig CK; certifikat/champion-kvalitet !!!

Daisy har fortsatt problemer med vekta etter valpekullet. Selv om hun er blitt fòret med kokte grønnsaker og slankefòr store deler av det siste året, har hun ikke nådd idealvekta og er nok fortsatt litt for rund til å være med på slikt. Etter at vi klippet henne likner hun dessuten mer på en mini-Rottweiler også. Men hun trives veldig godt med den korte sommersveisen og den forenkler pelsstellet for oss betraktelig.
Mange rosebuketter har jeg fått de siste ukene. Denne skjønnheten er fra helgen`s bukett.

Nå er det siste av sommeren`s store arrangement unnagjort.
Resten av sommeren skal vi bare nyte og kose oss med venner og familie.
Venter snart besøk av barn og barnebarn og det gleder vi oss til  !!

Ha en fortsatt fin sommer !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar